Η Kiehl's ανέβηκε Θεσσαλονίκη!

Η Kiehl's ανέβηκε Θεσσαλονίκη!

Ραντεβού στο νέο shop-in-shop στην συμπρωτεύουσα! 

Beauties που μένετε στη Θεσσαλονίκη, σημειώστε: στην επόμενη βόλτα σας στο Hondos Center Apollonia Politia θα συναντήσετε το ολοκαίνουριο shop-in-shop της Kiehl's!

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl's. Στην Kiehl's, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl's .


Απόλυτα σύμφωνα με την κουλτούρα της Kiehl's στη Νέα Υόρκη και σε όλο τον κόσμο, στο νέο shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center Apollonia Politia θα συναντήσετε τον διάσημο σκελετό "Mr. Bones" και μια θρυλική vintage Harley Davidson εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl's και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας.

Να θυμίσουμε πως τα καλλυντικά Kiehl's ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε. Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl's περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών!