Pat McGrath: Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της η διάσημη makeup artist?

Pat McGrath: Πώς φροντίζει την επιδερμίδα της η διάσημη makeup artist?

Και τι μακιγιάζ προτιμάει για το πρωί και το βράδυ;

Έχουμε συνηθίσει να μας μιλάει για trends και how-to στο μακιγιάζ όμως αυτή η συνέντευξη που έδωσε στο site του Harpers Bazaar είναι διαφορετική- και πολύ ενδιαφέρουσα!

Η Pat McGrath μίλησε για την καθημερινότητά της και, μεταξύ άλλων, για τα βήματα φροντίδας που ακολουθεί το πρωί αλλά και το μακιγιάζ που κάνει πριν φύγει από το σπίτι.

"Η ιεροτελεστία φροντίδας που ακολουθώ είναι απλή αλλά την κάνω με συνέπεια: Κάνω απολέπιση στο πρόσωπο μία φορά την εβοδμάδα και μετά καθαρισμό. Αν η επιδερμίδα μου χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, χρησιμοποιώ την μάσκα SK-II Facial Treatment Mask και την μάσκα ματιών SK-II Eye Mask για 20 λεπτά. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για υγιή, καθαρή επιδερμίδα. Το μακιγιάζ μου αποτελείται από μια ελαφριά βάση, μάσκαρα, nude σκιά και lip balm ή gloss. Όταν βγαίνω το βράδυ, φοράω ρουζ και πολλή πολλή μάσκαρα- αυτό είναι ένα πολύ εύκολο, φρέσκο και ελαφρύ look.

Για άρωμα φοράω ένα custom blend από αιθέρια έλαια και αρώματα. Μου αρέσει να φοράω το Restore Therapie Aura Spray της Michelle Roques-O'Neil's, το οποίο είναι ένα κοκτέιλ που τονώνει αμέσως την ενέργειά σου!"