Η Olivia Palermo έχει ακριβώς 6 μελί ανταύγειες!

Η Olivia Palermo έχει ακριβώς 6 μελί ανταύγειες!

Το it girl μιλάει για το νέο της haircolor

"Άφησα τα μαλλιά μου χωρίς καμία τεχνική εργασία για ενάμιση χρόνο και μόλις πρόσφατα άρχισα πάλι να τα βάφω", είπε πρόσφατα στο site της Vogue η Olivia Palermo, η οποία έχει πλέον ένα χρώμα που θυμίζει πολύ αυτό της Audrey Hepburn στην ταινία Breakfast at Tiffany's. "Τα κόβω μία φορά κάθε δυο μήνες ώστε να τα κρατάω απόλυτα υγιή", εξήγησε.

"Είμαι πολύ πιστή στην ομάδα των ειδικών που φροντίζει τα μαλλιά μου. Η Abby Haliti του Julien Farel Salon επιμελείται το χρώμα τους χρόνια τώρα. Μου κάνει μόνο 6 ανταύγειες κάθε φορά. Όταν επιλέγετε χρώμα για τις ανταύγειες είναι σημαντικό να έχετε μαζί σας φωτογραφίες που σας εμπνέεουν αλλά χρειάζεται να επιλέξετε έναν τονο που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Όσο για την καθημερινή φροντίδα, είμαι μεγάλη fan του Vitamin Restore Treatment του Julien Farel. Επαναφέρει το pH των μαλλιών μου και είναι και αντιγηραντική. Επίσης χρησιμοποιώ ένα εξαιρετικό σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό της Phyto και ξηρό σαμπουάν που είναι τέλειο για ένα cool look. Επίσης αγαπώ τα προϊόντα μαλλιών της L'Oreal.

"Τα πιο μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για το καλοκαίρι γιατί μπορείς να τα κάνεις πλεξούδα. Δεν έχω καταλήξει ακόμα πώς θα τα χτενίσω στον γάμο μου αλλά θα τα κρατήσω κοντά στο στυλ μου. Είναι πολύ σημαντικό να εισαι ο εαυτός σου την ημέρα του γάμου σου."