Victoria Beckham: Ο δερματολόγος της αποκαλύπτει πώς κρατάει νεανικό το πρόσωπό της!

Victoria Beckham: Ο δερματολόγος της αποκαλύπτει πώς κρατάει νεανικό το πρόσωπό της!

Με ένα σύστημα σε 3 κινήσεις

Η Victoria Beckham έγινε 40 και το E!News ανέκρινε τον δερματολόγο της για να μάθει τι κάνει στο πρόσωπό της και το διατηρεί νεανικό!

"Η κατάσταση της επιδερμίδας της βελτιώνεται μέσα από μια απλή προσέγγιση σε 3 βήματα: απολέπιση, καθαρισμός και θρέψη", εξήγησε ο Dr. Lancer, ένας από τους πιο διάσημους δερματολόγους του Hollywood. "Η απολέπιση διεγείρει την δυσική παραγωγή πρωτείνης στην επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας, ενισχύει την οξυγόνωσή της ενώ ταυτόχρονα βοηθά το δέρμα να επιδιορθώνει μόνο του τις φθορές"- επομένως η καθημερινή απολέπιση είναι ένα από τα μυστικά (της Victoria, τουλάχιστον) για νεανική επιδερμίδα. Μέσα από αυτο "σύστημα" καθημερινής φροντίδας, "η επιδερμίδα δείχνει νεανική, λαμπερή και ενυδατωμένη", είπε ο διάσημος δερματολόγος.

Επίσης αποκάλυψε πως η Victoria είναι πολύ προσεκτική με τον ήλιο και χρησιμοποιεί καθημερινά το δικό του αντηλιακό, το Lancer Sheer Fluid Sun Shield SPF 30. Τελικά, τα μυστικά για νεανική επιδερμίδα δεν είναι και τόσο μυστικά... 4 βασικά, απλά βήματα, και θα έχετε το πάνω χέρι στη μάχη με το χρόνο!