Η μαγεία της Σαντορίνης... στο μπάνιο σας!

Η μαγεία της Σαντορίνης... στο μπάνιο σας!

Με τη νέα σειρά Αμπέλι Σαντορίνης της Κορρές

Το μπλε του Αιγαίου, η ομορφιά, οι εικόνες και τα αρώματα της Σαντορίνης κλεισμένα σε μπουκάλι: η νέα σειρά σώματος της Κορρές πρέκυψε από τη συνεργασία της με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων/Santowines και βασίζεται στο Ασύρτικο Σαντορίνης, την πιο διάσημη τοπική ποικιλία σταφυλιού, που δίνει εξαιρετικά κρασιά.

Για πρώτη φορά, λοιπόν, το Ασύρτικο αποδεικνύει πως έχει όλα τα προσόντα να γίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συστατικά της κοσμετολογίας. Στα νέα προϊόντα Κορρές, το Ασύρτικο δίνει το διακριτικό του άρωμα, όπως έχει διαμορφωθεί από το ηφαιστειογενές έδαφος και τη θαλάσσια αύρα, με νότες πράσινου μήλου, κίτρου, ροδάκινου αλλά και τη χαρακτηριστική του μεταλλικότητα.

Το Αμπέλι Σαντορίνης Αφρόλουτρο, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το εκχύλισμα Ασύρτικου Σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας, οι πρωτείνες Σιταριού σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ, διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ η Αλθαία περιέχει ουσίες με καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες.

bath2

Το γαλάκτωμα σώματος, εκτός από το εκχύλισμα του Ασύρτικου, περιέχει Αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής, προβιταμίνη Β5, βούτυρο Karite και βιολογικά εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας.