Αυτό το treatment κάνουν οι stars με λεπτά μαλλιά- κάντε το και σεις στο μπάνιο σας!

Αυτό το treatment κάνουν οι stars με λεπτά μαλλιά- κάντε το και σεις στο μπάνιο σας!

Η πιο απλή και αποτελεσματική θεραπεία! 

Ο Mark Townsend, ο αγαπημένος hair expert πολλών stars του Hollywood- ανάμεσά τους και οι αδελφές Olsen- αποκάλυψε ποια θεραπεία προτείνει στις διάσημες πελάτισσές του που έχουν λεπτά μαλλιά.

Αν και συνήθως προτιμάει τα φυσικά έλαια για την φροντίδα των μαλλιών, επειδή όλες μας πλέον έχουμε στο μπάνιο μας κάποιο ξηρό έλαιο περιποίησης ο hair expert μας προτείνει μια ακόμα διαφορετική χρήση του: "Τα φυσικά έλαια είναι από τη φύση τους πολύ βαριά για τα λεπτά μαλλιά. Προτείνω στις πελάτισσές μου που έχουν λεπτά μαλλιά να χρησιμοποιούν το έλαιο που ήδη έχουν στο σπίτι ως θεραπεία πριν το λούσιμο (δικό του αγαπημένο, το Dove Dry Oil Nourishing Treatment). Έτσι, κερδίζετε όλα τα ευεργετικά οφέλη που προσφέρει ένα τέτοιο έλαιο στην τρίχα, χωρίς να κινδυνεύετε να καταλήξετε με "βαριά" μαλλιά αφού με το λούσιμο απομακρύνονται εντελώς τα κατάλοιπά του!

Κάντε το treatment μία φορά την εβδομάδα: βρέξτε τα μαλλιά σας, απλώστε το έλαιο από τη μέση μέχρι τις άκρες, στερεώστε τα σε ένα γρήγορο σινιόν ή φορέστε ένα σκουφάκι μπάνιου και περιμένετε για 30 λεπτά. Ξεβγάλετε και συνεχίστε με το σαμπουάν σας. Στο τέλος, τα μαλλιά σας θα είναι τόσο απαλά που δεν θα χρειάζεστε conditioner, απλά στεγνώστε τα και δεν θα πιστεύετε πόσο απαλά, αέρινα και λαμπερά θα γίνουν!