Fa Floral Protect: Μυρίζει... Άνοιξη!

Fa Floral Protect: Μυρίζει... Άνοιξη!

Τα πιο δροσερά λουλούδια αγκαλιάζουν τρυφερά την επιδερμίδα

Με δύο λουλουδάτα, ντελικάτα αρώματα εμπλουτίζει την γκάμα του το Fa, και τυλίγει τις αισθήσεις μας με την αναζωογονητική ευωδιά της Άνοιξης!

Ένα λιβάδι γεμάτο κόκκινες παπαρούνες, ένα μπουκέτο υάκινθοι πάνω στο τραπέζι της κουζίνας, το άρωμα της μανόλιας και του ανθού πορτοκαλιών σε ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα: τα αισθησιακά αρώματα του νέου Fa Floral Protect «ξυπνούν» τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Με μια μόνο εισπνοή δημιουργούνται ξεχωριστές αρωματικές εμπειρίες που προσφέρουν ευεξία και ευχαρίστηση.

Τα συμβατικά αρώματα έχουν την τάση να εξατμίζονται γρήγορα από το δέρμα, όμως η καινοτομική τεχνολογία ενεργοποίησης αρώματος του Fa «αιχμαλωτίζει» τα μικροσκοπικά σωματίδια ελαίου, παρέχοντας έτσι άρωμα μακράς διαρκείας μέχρι και για 48 ώρες. Επίσης, παρέχει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεκέδων στα ρούχα.

Εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ακαταμάχητα αρώματα: Το Fa Floral Protect με άρωμα Παπαρούνας & Υάκινθου με απολαυστικό, φρουτώδες άρωμα αχλαδιού και φραγκοστάφυλου, τις λουλουδάτες νότες παπαρούνας, τριαντάφυλλου και υάκινθου και τις σαγηνευτικές νότες πατσουλί και musk και το Fa Floral Protect με άρωμα Μανόλια & Νερολί, που αναζωογονεί τις αισθήσεις με το δροσερό άρωμα μανταρινιού, περγαμόντου, ανθών πορτοκαλιάς, τις λουλουδάτες νότες μανόλιας και γιασεμιού σε συνδυασμό με το διακριτικό, φυσικό άρωμα από πατσουλί, musk και σανταλόξυλο.