Τα γλυκά nudes της Bobbi Brown

Τα γλυκά nudes της Bobbi Brown

Το απόλυτο beach&cocktail look! 

Απαλά μάγουλα, neutral μάτια και χείλη γλυκά σαν νέκταρ: αυτή η σεζόν η Bobbi Brown δημιουργεί μια συλλογή εμπνευσμένη από τις αγαπημένες της nude αποχρώσεις στις οποίες δίνει ένα twist λάμψης και ζεστών τόνων!

Επίκεντρο της συλλογής, η νέα παλέτα ματιών με έξι πανέμορφες και εντελώς φορέσιμες αποχρώσεις – λαμπερά νέκταρ, απαλές ουδέτερες αποχρώσεις και πλούσια καφέ – που κολακεύουν όλους τους τύπους δέρματος. "Συνδυάστε οποιοδήποτε από αυτά τα χρώματα με έντονα χείλη για πιο μοντέρνο look", συμβουλεύει η διάσημη makeup artist.

Η φετινή έκδοση της πούδρας Shimmer Brick είναι η Apricot Shimmer Brick, που συνδυάζει χρυσό νέκταρ, ζεστές ουδέτερες και κοραλλί αποχρώσεις, ένας μοντέρνος τρόπος να δώσεις υπέροχη, φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

nails

Πολύ ενδιαφέρον και το Pot Rouge για τα χείλη και τα μάγουλα στην απόχρωση Hibiscus, μια απόχρωση την οποία εμπνεύστηκε η Bobbi Brown από τη γιαγιά της, η οποία χρησιμοποιούσε κραγιόν στα μάγουλά της αντί για ρουζ. Η κρεμώδης φόρμουλα του Pot Rouge, απλώνεται εύκολα, δίνοντας στα μάγουλα μια διάφανη απόχρωση και στα χείλη ένα πανέμορφο απαλό τελείωμα.

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης, 2 Lip Gloss στις αποχρώσεις Nude Pink και Nectar, ένα High Shimmer Lip Gloss στην απόχρωση Bare Peach και δύο βερνίκια στις αποχρώσεις Bare Peach και Nectar.