Γαλλική μύτη στο λεπτό με το σωστό μακιγιάζ! Αποκτήστε την βήμα βήμα

Γαλλική μύτη στο λεπτό με το σωστό μακιγιάζ! Αποκτήστε την βήμα βήμα

Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα καλλυντικά...

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΦΕ

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν ένα μικρό "θέμα" με την μύτη τους. Όλες θα την θέλαμε λίγο πιο μικρή, λίγο πιο ίσια... Με το σωστό μακιγιάζ μπορείτε να την φέρετε... στα μέτρα που θέλετε! Για να το επιτύχετε θα χρειαστείτε: Ένα μικρό πινελάκι με μακριές τρίχες. Μία ματ σκιά σε μορφή κρέμας πολύ πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός ή μία καφέ. Ένα σφουγγαράκι ειδικό με γωνίες. Μία σκιά για high lighting σε μορφή κρέμας, αρκετά πιο ανοιχτή από την απόχρωση της επιδερμίδας. Και φυσικά πάντα μία πούδρα.

- Αφού απλώσετε το μέικ απ στο πρόσωπο, με το πινελάκι, απλώστε την καφέ σκιά ως εξής: Κάντε 2 γραμμές δεξιά και αριστερά από το κεντρικό οστό της μύτης, ξεκινώντας από την εσωτερική άκρη του φρυδιού και κατά μήκος της μύτης μέχρι την άκρη της.
- Έπειτα, ζωγραφίστε τρίγωνο στα πτερύγια της μύτης δεξιά και αριστερά και γεμίστε το με τη σκιά.
- Κάτω από τη μύτη ζωγραφίστε ένα τρίγωνο με την ίδια σκιά που θα ενώνει διαγώνια προς τη βάση της μύτης τις δύο κάθετες γραμμές.
- Με την ανοιχτή σκιά ζωγραφίστε μία γραμμή κάθετα ακριβώς επάνω στο κόκαλο της μύτης στο κέντρο ανάμεσα από τις δύο γραμμές που έχετε φτιάξει.
- Με το σφουγγαράκι σβήστε ελαφρά στο κέντρο και τα πλαϊνά της μύτης για να δημιουργήσετε φυσικό αποτέλεσμα απαλύνοντας την διαφορά των χρωμάτων χωρίς να σβήσετε τις γραμμές που έχετε δημιουργήσει.
- Τελειώστε με την πούδρα για να σταθεροποιηθεί το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι νέα! Το έντονο μακιγιάζ κάνει καλό στο πρόσωπο!

http://www.queen.gr/OMORFIA/BEAUTY-NEWS/item/94184-ayta-einai-nea-to-entono-makigiaz-kanei-kalo-sto-prosopo