Αυτό το κραγιόν φόρεσαν τα μοντέλα στο show της Victoria Beckham!

Αυτό το κραγιόν φόρεσαν τα μοντέλα στο show της Victoria Beckham!

Το απόλυτο nude

Με το Lipfinity η Max Factor μας απέδειξε πως το long lasting κραγιόν μπορεί να είναι ευκολοφόρετο, να κρατάει τα χείλη ενυδατωμένα για ώρες και να τα ντύνει με τις πιο υπέροχες αποχρώσεις!

Για την Άνοιξη 2014, η Max Factor με την διάσημη makeup artist Pat McGrath (η οποία είναι Creative Director στο μακιγιάζ του brand) δημιούργησαν 20 νέες αποχρώσεις, ανάμεσά τους και το nude που "ανέβηκε" στο catwalk της Victoria Beckham: ο λόγος για το Lipfinity Lip Colour σε απόχρωση Always Delicate, με το οποίο η McGrath δημιούργησε ένα εξαιρετικά λαμπερό και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων glam look!

d


«Ακούω πολύ συχνά γυναίκες να λένε ότι δεν έχουν βρει ακόμη την κατάλληλη απόχρωση nude που αναζητούν αφού αυτό που θέλουν είναι ένα χρώμα έντονο που όμως δεν θα δείχνει υπερβολικά «επιτηδευμένο» και ένα χρώμα που διαρκεί στα χείλη. Το νέο Lipfinity σε απόχρωση Always Delicate είναι το τέλειο nude, καθώς δίνει το κατάλληλο βάθος και τη σωστή ουδετερότητα. Είναι μια τόσο απαλή, κρεμώδης και μοντέρνα απόχρωση με εξαιρετική διάρκεια», εξηγεί η Pat McGrath.

Στη σειρά Lipfinity Ready-to-Wear Collection υπάρχουν έντεκα διαφορετικές, σικ αποχρώσεις μεγάλης διάρκειας που αντικατοπτρίζουν την εξαιρετικά γυναικεία διάθεση των τάσεων για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014. Από σοφιστικέ κοραλί γυαλάδες, γοητευτικά πλούσια κόκκινα μέχρι τα πιο αληθινά nude και ζωντανά μπρονζέ, η glamorous χρωματική παλέτα σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε διαφορετικά look στα χείλη που διαρκούν πολύ εμπνευσμένα από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις της σεζόν.

«Στη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2014 παρουσιάστηκαν μερικά εκπληκτικά πλούσια, εντυπωσιακά και πολυτελή υφάσματα, ακόμη και φτερά καιχάντρες σε ορισμένα μακιγιάζ. Για να παίξετε με αυτό το look χωρίς όμως να φτάσετε στις πιο εξεζητημένες προτάσεις της πασαρέλας, επιλέξτε την κόκκινη- καφέ απόχρωση, All Day Seductive, και την βαθιά καφέ απόχρωση Eternally Voluptuous. Είναι αντιπροσωπευτικές μιας τάσης που είναι ιδιαίτερα εκφραστική και θεατρική και ταυτόχρονα εξαιρετικά κομψές», συμβουλεύει η McGrath.

Ποιο είναι το concept του Lipfinity: Σε αντίθεση με άλλα κραγιόν μεγάλης διάρκειας, που μπορεί να δείχνουν στεγνά και θαμπά στα χείλη, το νέο Lipfinity της Max Factor προσφέρει χρώμα μεγάλης διάρκειας που αφήνει μια ανάλαφρη αίσθηση απαλότητας όλη την ημέρα, ενώ χαρίζει μια γοητευτική λάμψη και έντονο χρώμα. Αυτό οφείλεται και στο νέο έξυπνο απλικατέρ του, που σε σύγκριση με τα συμβατικά, δημιουργεί μια πολύ πιο λεπτή και πιο ομοιόμορφη στρώση.

Η Δρ Sarah Vickery, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας της Max Factor εξηγεί: «Μια πιο λεπτή και πιο ομοιόμορφη στρώση χρώματος μεγιστοποιεί τη διάρκεια της απόδοσης του κραγιόν. Επειδή το απλικατέρ αφήνει πιο ομοιογενή και ομοιόμορφη στρώση χρώματος στα χείλη, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερη κάλυψη και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.»

Επιπλέον, η έξυπνη σύνθεση του Lipfinity συνδυάζει το χρώμα με μια βάση σιλικόνης που βοηθάει ώστε το χρώμα να μην μεταφέρεται στο φαγητό ή το ποτό σας. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα των χειλιών σας μένει σταθερό όλη την ημέρα χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώσετε!