Velvet Orchid: Το νέο αρωματικό αριστούργημα του Tom Ford!

Velvet Orchid: Το νέο αρωματικό αριστούργημα του Tom Ford!

Ένα μυστηριώδες, σαγηνευτικό κοκτέιλ

Στο νέο του άρωμα, Velvet Orchid, ο Tom Ford εξερευνά μια διαφορετική πτυχή του υπέροχου Black Orchid που λάνσαρε το 2006.

Το Velvet Orchid είναι ένα Oriental Floral άρωμα που εξελίσσει το μεγαλειώδη αισθησιασμό και την αποπλανητική δύναμη του θρυλικού Black Orchid, με νότες που περιλαμβάνουν δροσερά εσπεριδοειδή, πολύτιμα λουλούδια, μέλι και ρούμι. Τα ξυλώδη στοιχεία και τα μπαχάρια του αρχικού αρώματος υποχωρούν και τη θέση τους παίρνουν σαγηνευτικά λουλούδια προσδίδοντας μια έντονη θηλυκότητα, σε όλη του τη διάρκεια.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα που θα έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, το Velvet Orchid ξεδιπλώνει νότες από Ιταλικό περγαμόντο και Mandarin Orpur, που χαρίζουν μια δροσερή και ταυτόχρονα λαμπερή πινελιά. Το Succan absolute – ένα απόλυτα αγνό απόσταγμα από ρούμι – προσδίδει μία καραμελένια στιλπνή νότα ζαχαροκάλαμου ενώ μία φωτεινή νότα μελιούφλερτάρει με απαλή κρεμώδη βανίλια.
Ατίθασο και θερμό, το μέλι μαζί με τη βανίλια δημιουργούν ένα αισθησιακό παιχνίδι που αιχμαλωτίζεται στο δέρμα.


Η καρδιά του αρώματος είναι γεμάτη από floral νότες. Η «συμφωνία συστατικών» του Velvet Orchid που αποτελείται από Jasmin absolute, έλαια ρόδου από την Τουρκία και την πολυτελή Cattleva Leopoldii Scent Trek – μία φούξια ορχιδέα από τα δάση των ακτών της Νότιας Βραζιλίας – συνυφαίνεται με τα συστατικά του πρωτότυπου Tom Ford Black Orchid. Άνθη πορτοκαλιάς και Rose absolute από το Μαρόκο, προσδίδουν τρυφερότητα και υφή ενώ η ηλιοτροπίνη αφήνει μια απαλή αίσθηση που εξυψώνει το απολαυστικό νέκταρ. Η μανόλια, ο νάρκισσος και ο υάκινθος πλάθουν την ξεχωριστή προσωπικότητα αυτού το απόλυτα θηλυκού αρώματος.


Η βάση του Velvet Orchid είναι ιδιαίτερα πλούσια και θερμή. Το αποξηραμένο Peru balsam εμπλουτίζει σε βάθος τη σύνθεση, μαζί με το το λάβδανο, το σανδαλόξυλο και το μύρο resinoid Orpur, ενώ το κομψό μεγαλείο μίας ακατέργαστης νότας suede εμποτισμένης με βανίλια από τα νησιά Comoro, προσδίδει στο Velvet Orchid μια εθιστική διάσταση.

Όσο για το μπουκάλι, ο Tom Ford κρατά το θρυλικό πτυχωτό design του Black Orchid που αυτή τη φορά αναπλάθεται σε μια νέα glossy, σκούρα μωβ-μαύρη εκδοχή. Το μπουκάλι του Velvet Orchid είναι διακοσμημένο με μία χρυσή πλάκα και χρυσό περιλαίμιο, και συσκευασμένο σε ένα πτυχωτό γυαλιστερό μωβ-μαύρο κουτί. Το όνομα του αρώματος δεσπόζει μέσα σε χρυσό πλαίσιο, ενώ τα αρχικά TF σφραγίζουν το πάνω μέρος του κουτιού- η πολυτέλεια στις λεπτομέρειες, όπως αγαπάμε σε βλέπουμε σε κάθε δημιουργία του Tom Ford.