Τα 2 προϊόντα που χρειάζεστε για έντονο βλέμμα!

Τα 2 προϊόντα που χρειάζεστε για έντονο βλέμμα!

Είναι τα νέα must της Bobbi Brown

Ως makeup artist, χρήστης - και προσφάτως, designer- γυαλιών οράσεως, η Bobbi Brown καλείται να απαντήσει συχνά πώς μπορούμε να δώσουμε ένταση στο βλέμμα αλλά χωρίς υπερβολές.

Η απάντησή της: "Τα πάντα έχουν να κάνουν με την χρήση του eyeliner και την ένταση των βλεφαρίδων σας" λέει η διάσημη makeup artist και ακριβώς για αυτό δημιούργησε τη συλλογή Perfectly Defined, η οποία δίνει στις γυναίκες όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν έντονα μάτια: ένα gel-pencil eyeliner και μια διπλή μάσκαρα που μεταμορφώνει τις βλεφαρίδες.

Το μηχανικό μολύβι ακριβείας Perfectly Defined Gel Eyeliner δίνει έντονο, πλούσιο χρώμα, εξασφαλίζει 12 ώρες χρήσης, είναι ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία ώστε το χρώμα να παραμένει πάντα ζωντανό ενώ διαθέτει ενσωματωμένη ξύστρα μέσα στο καπάκι, γεγονός που καθιστά εύκολη τη χρήση του κάθε φορά.

Ιδανικό του "ταίρι", η Limited Edition Dual-Ended Mascara: Extreme Party Mascara & No Smudge Mascara, ένα προϊόν που αναδεικνύει το βλέμμα, δίνοντας βάθος και ένταση. Από τη μία άκρη θα βρείτε τη No Smudge Mascara, η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν αιτήματος των makeup artists παγκοσμίως, με ένα βουρτσάκι που βάφει ξεχωριστά τις βλεφαρίδες ομοιόμορφα και με ακρίβεια από την ρίζα έως τις άκρες για αδιάβροχη χρήση έως και 10 ώρες.

Στην άλλη της άκρη, η Extreme Party Mascara είναι ιδανική για γυναίκες που θέλουν το δραματικό look των ψεύτικων βλεφαρίδων χωρίς την ταλαιπωρία, χάρη σε μια τεχνολογόα που σας επιτρέπει να την εφαρμόσετε εκ νέου έως και τέσσερις φορές την ημέρα χωρίς να κολλάει! Φορέστε την ξεχωριστά ή βάλτε την No Smudge πάνω από την Extreme Party για τολμηρό αποτέλεσμα που διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.