Ποιο είναι το ιδανικό σας ταίρι για το καλοκαίρι;

Ποιο είναι το ιδανικό σας ταίρι για το καλοκαίρι;

Πάντως για τα μαλλιά σας, το Aussie ξέρει! 

Ποιος τύπος άνδρα θα ήταν η ιδανική συντροφιά σου για τις καλοκαιρινές διακοπές; Ψάχνεις έναν τύπο κουλ, περιπετειώδη, αυθεντικό ή μήπως θέλεις ένα μοντέλο στην αγκαλιά σου;

Όποιος και αν είναι ο άντρας των ονείρων σου, αυτό που χρειάζεται για να τον κατακτήσεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και φυσικά να έχεις πανέμορφα και λαμπερά μαλλιά! Μοναδικός σου σύμμαχός σε αυτή την κατάκτηση δεν είναι άλλος από τις μάσκες Aussie 3 Minute Miracles, που σε συντροφεύουν σε όλες τις στιγμές της ζωής σου!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Μαίρη Ρετσίνα μαζί με τα όμορφα και σέξι αγόρια της, τους Aussie hunks, βρέθηκαν με το Me&Aussie Shampoo bar van το Σάββατο 26/4 στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου και μοιράστηκε μαζί με τα κορίτσια τις πιο aussome φαντασιώσεις για τις πιο hot καλοκαιρινές διακοπές με το ιδανικό τους άλλο μισό.

Δείτε το video και απολαύστε τις απαντήσεις των κοριτσιών που, μπορεί να έχουν διαφορετικά γούστα, όμως όλες συμφώνησαν πως δεν θα κλείσουν τη βαλίτσα των διακοπών τους αν δεν έχουν σιγουρευτεί πως έχουν πάρει μαζί την ιδανική μάσκα για τα μαλλιά τους από την σειρά Aussie 3 Minute Miracle Recharge που μέσα σε 3 λεπτά συναρπάζουν τα μαλλιά και τις αισθήσεις μας!