Ήρθε: Το λάδι κατά των ραγάδων που φοράει η Kim Kardashian - και άλλες stars!

Ήρθε: Το λάδι κατά των ραγάδων που φοράει η Kim Kardashian - και άλλες stars!

To Bio-Oil δίνει τέλος σε ουλές, ραγάδες, δυσχρωμίες! 

Έρχεται με 182 βραβεία στην κατηγορία περιποίησης δέρματος, είναι το Νο1 προϊόν σε πωλήσεις για την καταπολέμιση ουλών και ραγάδων σε 17 χώρες και σας έχουμε ήδη μιλήσει για αυτό από πέρσυ - θυμηθείτε το κάνοντας κλικ εδώ!

Ο λόγος για το Bio-Oil, ένα ειδικό προϊόν περιποίησης για τη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων και της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, το οποίο ήρθε και στην Ελλάδα. Η φόρμουλά του περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil που καθιστά πιο ελαφριά την υφή της σύνθεσης του προϊόντος με αποτέλεσμα να απορροφάται άμεσα ενώ παράλληλα εξασφαλίζεται και η άμεση διείσδυση των συστατικών του στην επιδερμίδα: βιταμίνες Α και Ε, και φυσικά έλαια από καλέντουλα, λεβάντα, δενδρολίβανο και χαμομήλι.

Bio-Oil

Όπως εξηγεί η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, επιστημονική συνεργάτιδα του Νοσοκομείου δερματικών νόσων «Ανδρέας Συγγρός», και επιστημονική διευθύντρια του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας και Laser του Cosmetic Derma Medicine Medical Group: «Οι ουλές, οι ραγάδες αλλά και οι δυσχρωμίες του δέρματος είναι συνήθη προβλήματα που συναντάμε σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού ανεξαρτήτως φύλου. H χρήση προϊόντων με εξειδικευμένη σύνθεση συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση των προβλημάτων αυτών, με αποτελέσματα που έχουν διάρκεια ακόμα και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Για παράδειγμα, η βελτίωση της όψης παλιών και νέων ουλών είναι εμφανής τόσο στο χρώμα όσο και στην υφή τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ραγάδες αφού αυτά τα προϊόντα έχουν τη δυνατότητα να ενυδατώνουν το δέρμα και να αυξάνουν την ελαστικότητά του. Μάλιστα, η βαθιά ενυδάτωση του δέρματος που προσφέρουν, βοηθά παράλληλα και στην αποκατάσταση του τόνου του δέρματος, στη βελτίωση των ρυτίδων και στη μείωση των δυσχρωμιών που μπορεί να υπάρχουν. »

Bonus: Το Bio-Oil είναι ιδανικό και για ευαίσθητη επιδερμίδα και μάλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο, όπως η Kim Kardashian: "Εμποδίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τις ραγάδες στο σώμα μου", είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Θα το βρείτε στα φαρμακεία και στα Hondos Center που διαθέτουν δερμοκαλλυντικό τμήμα.