Η νύφη φορούσε... Essie!

Η νύφη φορούσε... Essie!

Η νέα, bridal συλλογή βερνικιών έρχεται από μέρα σε μέρα! 

"Όπως το να βρεις τον Mr. Right, έτσι και η επιλογή του σωστού χρώματος για τα νύχια είναι σημαντική για αυτή την ευτυχισμένη περίσταση" λέει η guru του nail polish, Essie Weingarten.

"Από το πιο όμορφο μπλε, μέχρι την πιο απαλή και διάφανη απόχρωση, τα εκλεπτυσμένα χρώματα στα άκρα δεν είναι μόνο τέλεια για την ημέρα του γάμου, αλλά και για τη δημιουργία μιας όμορφης εικόνας σε συνδυασμό με το νέο δαχτυλίδι αρραβώνων. Όταν τα χέρια σας είναι το κέντρο της προσοχής όλων, η μέρα του αρραβώνα είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα άψογο μανικιούρ" συμπληρώνει και για του λόγου το αληθές λανσάρει μια νέα Bridal Collection, που περιλαμβάνει 4 υπέροχες, σοφιστικέ αποχρώσεις.

Η meet the parents, είναι ένα δροσερό chambray μπλε, η got engaged! μια ζεστή nude ροζ απίχρωση με ασημένιο glitter, η love every minute είναι ένα χαρούμενο, φραουλένιο κοραλί ενώ η she said yes, μια διάφανη λευκή απόχρωση, με διακριτικό ασημένιο λαμπύρισμα.

"Είτε είστε μέλλουσα νύφη, είτε απλά ερωτευμένη, αυτές οι αποχρώσεις θα σας οδηγήσουν σίγουρα στα σκαλιά της εκκλησίας!" υποστηρίζει η Essie. Όπως και να έχει, το βέβαιο είναι πως αυτές οι ντελικάτες αποχρώσεις θα δώσουν πολλά credits στο στυλ σας- και έρχονται αυτές τις μέρες στα nail salons!