Eπιλέξτε την κατάλληλη βούρτσα για τις ανάγκες των μαλλιών σας

Eπιλέξτε την κατάλληλη βούρτσα για τις ανάγκες των μαλλιών σας

Ακούγεται εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι!

ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ ΞΥΛΙΝΗ
Χαρίζει εξαιρετική λάμψη στα μαλλιά. Τα δόντια σε αυτόν τον τύπο βούρτσας είναι συνήθως απαλά. Αυτές οι βούρτσες εκτός από εξαιρετική λάμψη είναι ιδανικές για μακριά μαλλιά και χρησιμοποιούνται για λείανση, ίσιωμα, σχήμα και όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών.

ΚΥΛΙΝΔΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ
Οι βούρτσες αυτές διαπερνούνται από τον αέρα και αποθηκεύουν θερμότητα, προσφέροντας γρήγορο στέγνωμα. Χρησιμοποιούνται για λείανση, ίσιωμα, σχήμα και όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών.

ΕΠΙΠΕΔΗ
Ξεμπλέκουν τα μακριά και μεσαίου μήκους μαλλιά αποτελεσματικά κάνοντας ταυτόχρονα ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό. Χρησιμοποιούνται ως υποστηρικτικές για στέγνωμα με πιστολάκι, ενώ χαρίζουν λείανση και σχήμα σε όλους τους τύπους μαλλιών.

ΜΕ ΑΕΡΑ
Οι βούρτσες με αέρα είναι απαραίτητο να έχουν αραιά και μαλακά δόντια. Είναι ανάλαφρες στη χρήση, ενώ επιτρέπουν στον θερμό αέρα να κυκλοφορεί απευθείας στις ρίζες των μαλλιών. Γενικότερα, αντέχουν στη θερμότητα και καθαρίζονται πολύ εύκολα.

ΓΙΑ STYLING
Το ειδικό ελαστικό υλικό της βούρτσας αυτής εξασφαλίζει απαλό και ακίνδυνο χτένισμα, ενώ η ελαστικότητά της επιτρέπει ευκολία στην κίνηση. Αυτές οι βούρτσες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λείανση, ίσιωμα, σχήμα και όγκο σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πιο αποτελεσματικά μυστικά για να απλώσεις τέλεια το foundation σου