Ποιο μυστικό ομορφιάς έμαθε η Lily Collins από την Julia Roberts;

Ποιο μυστικό ομορφιάς έμαθε η Lily Collins από την Julia Roberts;

Μας ενδιαφέρει όλες!

Η γλυκιά πρωταγωνίστρια της ταινίας Mirror Mirror, είναι και πρόσωπο στο εκτυφλωτικό Lip Lover της Lancôme. Πρόσφατα, η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Fashion Telegraph όπου αποκάλυψε το απόλυτο μυστικό ομορφιάς που έμαθε από την Julia Roberts, δουλεύοντας μαζί της στην ταινία- αλλά και τα δικά της αγαπημένα προϊόντα φροντίδας.

"Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για να δείχνει το πρόσωπο φρέσκο. Αυτό το έμαθα δουλεύοντας με την Julia Roberts στην ταινία Mirror Mirror- το δέρμα της είναι σούπερ λαμπερό. Πινετε πολύ νερό και προσπαθειτε να χρησιμοποιείτε συχνά ενυδατικές μάσκες. Μου αρέσει η μάσκα Depsea Hydrability του Shu Uemura και χρησιμοποιώ καθημερινά την Moisturising Gel Cream, επίσης του Shu Uemura. Η ενυδάτωση όμως είναι πολύ σημαντική και για τα χέρια, τα χείλη και τα μαλλιά. Πέρασα μια φάση που σχεδόν έκαιγα τα μαλλιά μου με το πιστολάκι. Τώρα όμως τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά όταν δεν έχω γύρισμα, ώστε να "κλειδώνουν" την υγρασία. Είμαι επίσης, μεγάλη φαν της κρέμας χεριών- χρησιμοποιώ την Ultimate Strength Hand Salve της Kiehl's.

Φροντίστε να περιποιείστε την επιδερμίδα σας και όσο για το χρώμα, πειραματιστείτε όσο είστε νέες. Λατρεύω να δίνω έμφαση και λάμψη στα χείλη, όταν βγαίνω το βράδυ. Τα λιπ γκλος Lip Lover της Lancôme μένουν σταθερά και έχω μια μεγάλη συλλογή και από τα βερνίκια. Στην τελευταία μου ταινία, έπρεπε να δείχνω 10 χρόνια μεγαλύτερη και οι makeup artists χρησιμοποιούσαν tricks μακιγιάζ για να πετύχουμε αυτή τη διαφορά στο πρόσωπό μου. Όσο πιο πολύ μακιγιάζ και contouring εφάρμοζαν, τόσο πιο μεγάλη έδειχνα- οπότε πλέον προτιμώ το μίνιμαλ μακιγιάζ. Δεν χρησιμοποιώ φον ντε τεν, μόνο concealer και ένα blush που δίνει χρώμα και φως στην επιδερμίδα."