Καθαρίστε τέλεια το πρόσωπό σας με μια... πούδρα!

Καθαρίστε τέλεια το πρόσωπό σας με μια... πούδρα!

Ήρθε από την Diptyque και είναι το νέο trend στην φροντίδα του προσώπου! 

Πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης σώματος- και 53 χρόνια από τότε που έκανε το ντεμπούτο της στον κόσμο των σοφιστικέ αρωμάτων- η Diptyque έρχεται με μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου, με πέντε εκλεκτά προϊόντα.

Είχα τη χαρά να τα γνωρίσω ένα προς ένα - ή, καλύτερα, να μου τα "συστήσουν" οι συνεργάτες της Diptyque στην Ελλάδα (τα Diptyque τα βρίσκετε στον όροφο των καλλυντικών επιλεκτικής στα attica City Link & attica Golden Hall) και πραγματικά, ενώ βρισκόμουν στην καρδιά της πόλης, οι αισθήσεις μου ταξίδεψαν σε απέραντες εκτάσεις με ανθισμένα λουλούδια και δροσερά βότανα!

Κάθε προϊόν της νέας σειράς προσώπου έχει διαμορφωθεί με μια ειδική σύνθεση εγχύσεων από φυτά και λουλούδια, φύλλα και σπόρους, προσεκτικά επιλεγμένα για να προσφέρουν ευεργετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Όπως μου εξήγησαν, τα συστατικά εκχυλίζονται χρησιμοποιώντας τη διαδικασία της «βραδείας έγχυσης», δηλαδή μέσω ήπιας απόσταξης με ατμό, διαβροχή σε έλαιο, νερό ή αλκοόλη, ώστε τα ενεργά συστατικά να διατηρούν όλη την αποτελεσματικότητά τους- και μάλιστα, οι εγχύσεις αναμειγνύονται απαλά με το χέρι πριν τις ενσωματώσουν σε κάθε προϊόν!

Κάθε φόρμουλα ασκεί τη δική της γοητεία, όμως θα ξεκινήσω με το προϊόν που με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά/δοκιμή: την Radiance Boosting Powder. Αυτή η ντελικάτη πούδρα- ναι, σωστά διαβάσατε, είναι πούδρα εμπνευσμένη από τις Ιαπωνικές τελετουργίες- καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ταλαιπωρεί καθόλου, αφαιρεί υπολείμματα μακιγιάζ και απομακρύνει το υπερβολικό σμήγμα, ενώ προστατεύει την ισορροπία του υδρολιπιδικού φιλμ. Η αίσθηση που αφήνει μετά το ξέβγαλμα είναι πως έχετε καθαρίσει απόλυτα το πρόσωπό σας, χωρίς την παραμικρή αίσθηση τραβήγματος, και η επιδερμίδα μένει εκπληκτικά απαλή.

Η Radiance Boosting Powder περιέχει φυσική πούδρα λευκής αργίλου εμπλουτισμένη με πούδρες από άνθη πορτοκαλιάς, τριαντάφυλλου και γιασεμιού, αλλαντοΐνη και μείγμα βιταμινών και έχει μια αγνή, αναζωογονητική ευωδιά λουίζας και λουλουδάτες νότες νερολί.

Πώς θα τη χρησιμοποιήσετε: Βρέξτε τα χέρια και το πρόσωπο με χλιαρό νερό. Βάλτε στην παλάμη σας μια δόση πούδρας (½ κουταλάκι) και δουλέψτε την με το ειδικό σφουγγαράκι της συσκευασίας, για να μετατραπεί σε κρεμώδη αφρό. Χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σας, κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο με μικρές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ή με την βοήθεια ενός μαλακού υφάσματος.