Ήρθε: Το Bronze Goddess σε κρέμα σώματος!

Ήρθε: Το Bronze Goddess σε κρέμα σώματος!

Και ξαφνικά μύρισε καλοκαίρι! 

Αν υπάρχει ένα προϊόν που σημαίνει πως η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, αυτό είναι το λατρεμένο άρωμα Bronze Goddess της Estée Lauder, ένα κοκτέιλ που μυρίζει τη δροσιά της θάλασσας, τη ζεστασιά του ήλιου, την comforting αίσθηση της καυτής άμμου στα πόδια...

Οπότε ναι, το Bronze Goddess είναι ένας λόγος που ανυπομονώ να πλησιάσει το καλοκαίρι, όμως με πολύ ενδιαφέρον περιμένω κάθε φορά να δω πού θα φτάσει η φαντασία της Estée Lauder η οποία "παραδοσιακά" πλέον, αυτοσχεδιάζει πάνω στο best seller άρωμά της!

Αυτό το καλοκαίρι ομολογώ πως ξεπέρασε τον εαυτό της, φέρνοντας 3 νέα προϊόντα: το Shimmer Body Oil, ένα μεταξένιο ιριδίζον λάδι σώματος που αποθεώνει την μπρονζέ επιδερμίδα, το Eau Fraiche SkinScent που αγκαλιάζει τις αισθήσεις σαν αιώνιο καλοκαίρι και την Whipped Body Crème, μία πολυτελή, πλούσια κρέμα σώματος που μόλις έφτασε στα stands της εταιρείας (και στα χέρια μου) και είναι υπέροχη! Η "αφράτη" υφή της τυλίγει την επιδερμίδα δίνοντάς της απαλότητα, αναζωογόνηση και αναπληρώνοντας την υγρασία της ενώ περιλαμβάνει έναν συνδυασμό από φυσικά έλαια: Ελιάς, Σπόρων Σταφυλιού, Φλοιού Ρυζιού και Πυρήνα Βερίκοκου, τα οποία συμβάλλουν στην απαλότητα και τη θρέψη της ξηρής επιδερμίδας, αφήνοντας επάνω της το αισθησιακό άρωμα του Bronze Goddess!

Το Bronze Goddess συνοδεύεται και από μία ενδιαφέρουσα σειρά μακιγιάζ, περιορισμένης έκδοσης, για την οποία ετοιμάζεται σχετικό post- οπότε beauties... stay tuned!