Μάθε να τονίζεις τέλεια τα μάτια σου!

Μάθε να τονίζεις τέλεια τα μάτια σου!

Η Bobbi Brown διοργανώνει ένα μεγάλο beauty event! 

"Το μυστικό για να αναδείξετε τα μάτια σας βρίσκεται στην χρήση του eyeliner και την ένταση των βλεφαρίδων σας" δήλωσε η Bobbi Brown με αφορμή το λανσάρισμα της συλλογής μακιγιάζ Perfectly Defined, η οποία επικεντρώνεται σε δύο από τα must του νεσεσέρ μας: ένα gel-pencil eyeliner και μια διπλή μάσκαρα!

Επειδή, όμως, ακόμα και τα πιο τέλεια προϊόντα χρειάζονται την τεχνική τους για να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, η Bobbi Brown διοργανώνει μεγάλο event στο Attica στο Golden Hall για το νέο της λανσάρισμα Perfectly Defined! "Η συλλογή Perfectly Defined δίνει στις γυναίκες όλα όσα χρειάζονται για έντονα μάτια: ένα ανασυρόμενο gel-pencil eyeliner για ακρίβεια και εύκολη εφαρμογή & μια διπλή μάσκαρα για layering και ένταση των βλεφαρίδων" λέει η διάσημη makeup artist και τώρα έχετε την ευκαιρία να τα δείτε, να τα δοκιμάσετε και να μάθετε τα μυστικά για τέλειο μακιγιάζ ματιών.

Σημειώστε, λοιπόν, πως μέχρι το Σάββατο 17/5, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο attica στο Golden Hall θα γίνονται ζωντανά μαθήματα μακιγιάζ από τις εξειδικευμένες Makeup Artists της Bobbi Brown, που θα σας μυήσουν στα μυστικά του Perfectly Defined Makeup.

Επιπλέον, το Σάββατο 17/5 από τις 13:00 έως τις 17:00, η διάσημη Makeup Artist Ρούλα Σταματοπούλου θα βρίσκεται εκεί για να παραδώσει Live μαθήματα μακιγιάζ, συμβουλές και τεχνικές για έντονο εντυπωσιακό βλέμμα- μη χάσετε την ευκαιρία!