Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να ξεβάψετε τα νύχια των ποδιών σας!

Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος να ξεβάψετε τα νύχια των ποδιών σας!

Η Sephora ξέρει! 

Υπάρχουν κάποια προϊόντα ομορφιάς που κυριολεκτικά αλλάζουν την καθημερινότητά μας και συνήθως αυτά είναι που ανοίγουν νέα κεφάλαια στην κοσμετολογία.

Ανάμεσα στα 3 πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό είναι και το Instant Nail Polish Remover της Sephora, αυτό το μαγικό προϊόν για το οποίο νιώθω ευγνωμοσύνη που υπάρχει, κάθε φορά που έρχεται η ώρα να ξεβάψω τα νύχια μου. Αυτό το κυλινδρικό πλαστικό μπουκαλάκι, περιέχει ένα ειδικό "σφουγγάρι" το οποίο είναι εμποτισμένο με ξεβαφτικό νυχιών, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μέσα το δάχτυλό σου, να το στριφογυρίσεις για λίγο και ... voila: μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το νύχι είναι απολύτως καθαρό και χωρίς να λερωθείς στο ελάχιστο! Και βέβαια, η αμέσως επόμενη σκέψη που κάνεις όταν το δοκιμάσεις -και κολλήσεις- είναι: μακάρι να υπήρχε το αντίστοιχο για τα πόδια... Και ομολογώ πως δοκίμασα να βουτήξω τα δάχτυλα των ποδιών μου μήπως και "δουλέψει"- μια επιχείρηση καταδικασμένη σε πανολεθρίαμβο!

Όμως, να που τα πράγματα αλλάζουν. Η Sephora βρήκε τον τρόπο να προσαρμόσει το concept και για τα δάχτυλα των ποδιών και ιδού: το Instant Nail Polish Remover for Feet είναι εδώ! Απλό, πρακτικό, γρήγορο, έχει αντιστρέψει τη διαδικασία οπότε δεν χρειάζεται να βυθίσετε τα νύχια των ποδιών στο σφουγγαράκι αλλά να πάρετε το καπάκι στο οποίο έχει προσαρμοστεί το εμποτισμένο σφουγγαράκι και να απαλλαγείτε από το βερνίκι σας!

Θέλετε κιάλλο; Αυτή την εβδομάδα θα το βρείτε στα Sephora 35% φθηνότερα, γιαυτό... σπεύσατε!