Σβήστε τις καφέ κηλίδες!

Σβήστε τις καφέ κηλίδες!

Η Darphin σας δίνει τώρα ένα ισχυρό όπλο! 

Η ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι αυτόματα η φρέσκια, νεανική επιδερμίδα και γιαυτό το λόγο οι ερευνητές της Darphin εμβάθυναν στο κεφάλαιο "καφέ κηλίδες" ώστε να δημιουργήσουν μια φόρμουλα εντατικής δράσης.

Η κρέμα Melaperfect Skin Tone Brightening Moisturizer SPF20 δρα ενάντια στην υπερέκκριση μελανίνης, καθώς παρέχει την ιδανική προστασία, δίνει λαμπερή όψη στην επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα μειώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων.


Στην καρδιά της σύνθεσης είναι το εκχύλισμα από μανιτάρι trametes, προϊόν βιοτεχνολογίας, που βοηθά στην διάσπαση των συσσωρευμένων χρωστικών σε μικροσωματίδια. Επιπλέον, το Σαλικυλικό οξύ βοηθά στην φυσική ανανέωση των κυττάρων, κάνοντας στοχευμένη απολέπιση: τα μικροσωματίδια των χρωστικών απομακρύνονται από την επιφάνεια του δέρματος με αποτέλεσμα την μείωση της εμφάνισης των κηλίδων. Τέλος, επαναφέρει την απαλότητα και τον ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ενώ τα ειδικά μικροσωματίδια αντανακλούν διακριτικά το φως στο πρόσωπο.

Επειδή, όμως, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη καθημερινή διαδικασία για να δείχνει το δέρμα υγιές και νεανικό, η κρέμα Melaperfect περιέχει έναν συνδυασμό από σακχαρόζη, τρεχαλόζη & υαλουρονικό οξύ που βοηθούν το δέρμα να απορροφήσει και να συγκρατήσει τα αποθέματα νερού, ώστε να παραμένει ελαστικό.

Όμως, η φιλοσοφία της Darphin αγγίζει και τις αισθήσεις: το μοναδικό άρωμα της Melaperfect θυμίζει το φρέσκο άρωμα από σταγόνες λεμονιού μέσα σε ένα φλιτζάνι τσαγιού που συνδυάζεται με το λεπτό άρωμα από λουλούδια Γεντιανής.