Η μία και μοναδική κίνηση για λαμπερή επιδερμίδα!

Η μία και μοναδική κίνηση για λαμπερή επιδερμίδα!

Το προϊόν που θα μείνει στο νεσεσέρ σας για πολλές σεζόν! 

Αν αναζητάτε τον τρόπο να αποκτήσετε απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα, τότε δεν έχετε παρά να κάνετε μία κίνηση: πάρτε στα χέρια σας την παλέτα Face Color Enhancing Trio της Shiseido, ένα προϊόν που αποτελείται από 3 αποχρώσεις οι οποίες είναι ειδικά μελετημένες για να αναδείξουν τον φυσικό τόνο, την ομορφιά και τη λάμψη του προσώπου!

shis

Χρησιμοποιήστε κάθε χρώμα μόνο του για διαφορετικό αποτέλεσμα: για ένα φυσικό χρώμα υγείας απλώστε το Blushing Color, την πρώτη απόχρωση της παλέτας, ακριβώς πάνω στα ζυγωματικά. Για να "σμιλέψετε" τα ζυγωματικά εφαρμόστε τη μεσαία απόχρωση πάνω από το Blushing Color, με φορά προς τα έξω. Για ένα συνολικό αποτέλεσμα λάμψης, χρησιμοποιήστε την τελευταία απόχρωση την οποία θα απλώσετε σε όλη την ζώνη των ζυγωματικών, με φορά από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

Το Face Color Enhancing Trio κυκλοφορεί σε 4 αρμονίες, ώστε να επιλέξετε την ιδανική για τον τόνο της επιδερμίδας σας αλλά και ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε- για παράδειγμα, αν θέλετε ένα καθαρό, διάφανο look επιλέξτε την απόχρωση Lychee PK1, αν θέλετε ένα χρώμα σα να το φίλησε ο ήλιος επιλέξτε το Apple RD1, συμβουλεύει ο Dick Page, Creative Director στο μακιγιάζ της Shiseido.