Η Kate Middleton σβήνει τις ρυτίδες της με... δηλητήριο μέλισσας!

Η Kate Middleton σβήνει τις ρυτίδες της με... δηλητήριο μέλισσας!

Το νέο trend έρχεται από το Παλάτι!  

Ονομάζεται Deborah Mitchell και πολύ συχνά κρατάει στα χέρια της το πρόσωπο της Kate Middleton, της Δούκισσας της Κορνουάλης, Camilla- αλλά και της Victoria Beckham και της Gwyeth Paltrow.

Η αισθητικός της βασιλικής οικογένειας ξεκίνησε να ασχολείται με την ομορφιά στα 18 της: "Ήθελα να γίνω μοντέλο αλλά είχα έντονη ακμή και ήμουν αλλεργική στα συντηρητικά, οπότε παρακολούθησα μαθήματα για να μάθω πώς να φτιάχνω μόνη μου προϊόντα για να φροντίζω την επιδερμίδα μου" εξήγησε στην Telegraph. "Εκείνη την εποχή έφτιαχνα τα προϊόντα μου στο τραπέζι της κουζίνας", λέει η αισθητικός που αυτή τη στιγμή έχει το δικό της beauty brand, Heaven, που της φουσκώνει τον τραπεζικό λογαριασμό με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια λίρες.

Όλα τα προϊόντα της τα σχεδίασε για να αντιμετωπίσει ζητούμενα της επιδερμίδας της, παραδέχτηκε στη συνέντευξή της. Όπως και το facial με δηλητήριο μέλισσας, το οποίο έκανε η Kate Middleton λίγες μέρες πριν το γάμο της: "Δημιούργησα την Bee Venom Mask επειδή άρχισα να γερνάω και να σχηματίζονται βαθιές ρυτίδες στο μέτωπό μου και δεν ήθελα να κάνω Botox", εξήγησε η αισθητικός. Αν και υπάρχουν και άλλα brands με φόρμουλες βασισμένες στο δηλητήριο της μέλισσας, η Mitchell υποστηρίζει πως τα δικά της προϊόντα δεν χρησιμοποιούν κατεψυγμένο αλλά φρέσκο δηλητήριο "γιατί μόνο το φρέσκο είναι αποτελεσματικό στην επιδερμίδα".

Αν μπήκατε σε σκέψεις να δοκιμάσετε την μελισσοθεραπεία, θα πρέπει να κάνετε πρώτα μια σειρά εξετάσεων σε συνεννόηση με τον αλλεργιολόγο σας, για να βεβαιωθείτε πως δεν έχετε αλλεργία στο δηλητήριο της μέλισσας.