Huile Fleur de Figuier: Το νέο μεταξένιο λάδι της Roger&Gallet!

Huile Fleur de Figuier: Το νέο μεταξένιο λάδι της Roger&Gallet!

Ντελικάτη, φρουτένια φροντίδα για το σώμα και τα μαλλιά! 

Στα νότια της Γαλλίας, ανάμεσα στη Μεσόγειο και την Προβηγκία, βρίσκεται ένα θεαματικά όμορφο ορεινό τοπίο με αντιθέσεις. Κόκκινα βράχια, κρυστάλλινα νερά, πράσινοι θάμνοι, εκτάσεις με δεντρά γεμάτα ώριμα φρούτα συνθέτουν ένα μαγικό τοπίο,μέσα από το οποίο, γεννήθηκε το αγαπημένο άρωμα της Roger&Gallet, Fleur de Figuier. Σήμερα έρχεται το έτερον ήμισυ του αρώματος, το νέο θρεπτικό λάδι Huile Fleur de Figuier, μια δημιουργία και πάλι του παγκοσμίου φήμης αρωματοποιού, Francis Kurkdjian.

Το Huile Fleur de Figuier είναι ένα λάδι πολλαπλής χρήσης, με μαγευτικό άρωμα σύκου, που χαρίζει μια απολαυστική εμπειρία στο σώμα και τις αισθήσεις. Η επιδερμίδα γίνεται μεταξένια και απαλή, για να είστε έτοιμη για τις πιο όμορφες καλοκαιρινές εξόδους. Επιπλέον ενυδατώνει και αφήνει απίστευτο άρωμα στα μαλλιά- γιαυτό ρίξτε το στην καλοκαιρινή σας τσάντα και δεν θα το μετανιώσετε!

Στην καρδιά αυτού του ντελικάτου ελαίου, βρίσκεται έλαιο από βερίκοκο για θρέψη και λάμψη, λάδι πασιφλώρας για θρέψη, απαλότητα, ενυδάτωση, καθώς και για ενδυνάμωση και ενίσχυση του φράγματος των λιπιδίων, λάδι ελιάς για θρέψη, με καταπραϋντικές, μαλακτικές και ενυδατικές ικανότητες, λάδι από κουκούτσια σταφυλιού για αντιοξειδωτική προστασία, έλαιο ροδιού με κατευναστική και αντιφλεγμονώδη δράση, αμυγδαλέλαιο για ενυδάτωση και με καταπραϋντικές ιδιότητες, λάδι από αβοκάντο για χαλάρωση, θρέψη και ενυδάτωση, έλαιο από κουκούτσια μαύρου φραγκοστάφυλου για άνεση και ελαστικότητα.

Tips: Βάλτε λίγες σταγόνες λαδιού στο μπάνιο σας, και αφεθείτε στην απόλυτη χαλάρωση και ευεξία που προσφέρει το Huile Fleur de Figuier. Στη συνέχεια ψεκάστε άφοβα στο σώμα σας και απολαύστε τη φροντίδα, την ενυδάτωση και τη λάμψη που προσφέρει. Επίσης, ψεκάστε λίγες σταγόνες στην παλάμη σας και λειάνετε τις άκρες των μαλλιών σας για θρέψη και λάμψη, τα μαλλιά δείχνουν λιγότερο ξηρά στη στιγμή.