Makeup ή bronzer; Καλύτερα και τα 2 μαζί!

Makeup ή bronzer; Καλύτερα και τα 2 μαζί!

Το Terracotta Joli Teint του Guerlain δεν είναι μια αγάπη για το καλοκαίρι (μόνο) 

Terracotta σημαίνει Guerlain. Ο οίκος που δημιούργησε πρώτος την θρυλική πούδρα που ντύνει την επιδερμίδα μας με υπέροχο μπρονζέ χρώμα, τώρα φέρνει στο νεσεσέρ μας ένα νέο προϊόν που φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι!

Το Terracotta Joli Teint είναι μια φόρμουλα που καταπολεμά την κούραση και τη θαμπάδα της επιδερμίδας. Είτε είστε στην καρδιά του χειμώνα είτε στην αρχή του καλοκαιριού, είναι σχεδιασμένο να βελτιώνει στη στιγμή τον τόνο της επιδερμίδας, να αποκαλύπτει τη λάμψη της και να την αγκαλιάζει με αυτό το υγιές χρώμα που δίνει ο ήλιος όταν φιλάει τρυφερά το πρόσωπο.

Ελαφρύ και μεταξένιο, το Terracotta Joli Teint γλιστράει στην επιδερμίδα, καμουφλάρει τις ατέλειες όπως ένα φον ντε τεν και μάλιστα έχει και πούδρες soft-focus τεχνολογίας που "σβήνουν" εντελώς λεπτές γραμμές και ορατούς πόρους. Επιπλέον, τα εκλεκτά φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, πλούσια σε πρωτείνες, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία,λιπαρά οξέα, και βιταμίνη C προσφέρουν καλλυντική φροντίδα στο δέρμα, το τρέφουν και το ενυδατώνουν, ενεργοποιούν την μικροκυκλοφορία, μπλοκάρουν τους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν πρόωρη γήρανση ενώ τα φίλτρα UV την προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Με ένα μόλις άγγιγμα, το Terracotta Joli Teint "ζεσταίνει" το πρόσωπο και το τυλίγει με ένα διάφανο μπρονζέ πέπλο, κάνοντάς το να δείχνει πιο φρέσκο και υγιές.