Είναι αλήθεια: Η νέα σειρά Mythos λατρεύει την επιδερμίδα σας!

Είναι αλήθεια: Η νέα σειρά Mythos λατρεύει την επιδερμίδα σας!

Εξαιρετικά προϊόντα φροντίδας για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά! 

Η Ελληνική εταιρεία καλλυντικών Flax εδώ και χρόνια δημιουργεί εκπληκτικές φόρμουλες για την φροντίδα μας και αυτή τη σεζόν έρχεται με μια νέα πρόταση, εμπνευσμένη από την Μεσογειακή φύση!

Η μελέτη των ωφέλιμων ιδιοτήτων και των ευεργετικών δράσεων της ελιάς αλλά και άλλων φυτών της Μεσογείου, όπως ο κισσός, το άγριο κυπαρίσσι, το λεμόνι, η λεβάντα και το τριαντάφυλλο, οδήγησαν την Flax στη δημιουργία των φυτικών καλλυντικών Mythos με μια πλήρη γκάμα προϊόντων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς και για εξειδικευμένα προϊόντα αντηλιακής προστασίας και σύσφιξης.

Κάθε φόρμουλα του brand Mythos δημιουργείται ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, πάντα με βάση τον ασφαλή κανόνα "απλά, φυσικά, ωφέλιμα", χωρίς τη χρήση συμβατικών συντηρητικών (parabens) ή γενετικά τροποποιημένων φυτών. Από την πλούσια γκάμα των καλλυντικών Mythos δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε:

FACE GEL1

- Το gel καθαρισμού προσώπου (facial cleansing gel), με βάση την ελιά και βιολογικά συστατικά από χαμομήλι, αλόη και γλυκερίνη φυτικής προέλευσης που προφέρει την πιο απαλή περιποίηση, καθώς η καταπραϋντική δράση της αλόης και του χαμομηλιού είναι ιδανική για τη φρεσκάδα και την απαλότητατης επιδερμίδας.

- Η μάσκα καθαρισμού προσώπου (facial cleansing mask) με πράσινη άργιλο και βιολογικά συστατικά φυσικής ενυδάτωσης είναι η λύση για το βαθύ καθαρισμό. Το κοκτέιλ από εκχύλισμα ελιάς, αλόης, τζοτζόμπα, βούτυρου καριτέ και σόγιας απορροφά το περιττό σμήγμα, ενυδατώνει και τρέφει το πρόσωπο. Επίσης οι καταπραϋντικές και απαλυντικές δράσεις της φόρμουλάς της την κάνουν ιδανική για τη συχνή εφαρμογή της.

- Το Body Butter με ελιά και ρόδι (body butter, olive and pomegranate), πλούσιο σε βούτυρο καριτέ και αμυγδαλέλαιο, λεκιθίνη και βιταμίνη Ε αποτελεί μια ολοκληρωμένη καθημερινή φυσική προστασία και ενυδάτωση του σώματός μας. Ταυτόχρονα προσφέρει ουσιαστική τόνωση και εξαιρετική αναζωογόνηση της επιδερμίδας, μετά το ντους.

Τα καλλυντικά Mythos μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Carelab, στο κατάστημα Mythos The Shop (Ωκεανίδων 12, Αθήνα) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.flax.gr, και οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές!