Too Taboo to be true: Η νέα συλλογή της Essie είναι εκτυφλωτική!

Too Taboo to be true: Η νέα συλλογή της Essie είναι εκτυφλωτική!

Έξι neon αποχρώσεις που είναι... εθιστικές! 

Τις τελευταίες σεζόν η Essie Weingarten μας αιφνιδιάζει ευχάριστα γιατί προσεγγίζει τις neon αποχρώσεις με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο, μέσα από εκπληκτικές- και εκτυφλωτικές- συλλογές!

Αυτή τη σεζόν η neon συλλογή της ονομάζεται Too Taboo και είναι αφιερωμένη στα κομψά κορίτσια σε όλο τον κόσμο που ζουν στον πυρετό της μόδας! "Οι Fashionistas σε όλο τον κόσμο βρίσκονται αντιμέτωπες με μια και μόνο απόφαση: πόθος ή must; Τι είναι αυτό χωρίς το οποίο απλά δεν μπορείς να ζήσεις; Όταν ερωτεύεσαι εκείνα τα to-die-for κομμάτια, κοιτάζοντας την τιμή είναι μια make-or-break εμπειρία. Να κλέψεις την τράπεζα ή απλά να φύγεις; Αυτό είναι το ερώτημα. Δεν υπάρχει όμως τίποτα καλύτερο από τον ενθουσιασμό που ακολουθεί ένα ξεφάντωμα αγορών!" λέει η Essie και επειδή αυτό το θέμα είναι από τα πιο αγαπημένα θέματα των γυναικών, δεν θα μπορούσε να μην βάλει την δική της πινελιά!

Η νέα συλλογή Too Taboo Neon Collection, όμως, δεν είναι καθόλου taboo! Ανάμεσα στις 6 αποχρώσεις της θα βρείτε εκείνη που ταιριάζει ιδανικά στον τόνο της επιδερμίδας σας, καθώς κάθε βερνίκι αναδεικνύει την πιο κομψή διάσταση του neon trend που είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις στα νύχια αυτή τη σεζόν!

Το too taboo είναι ένα έντονο φούξια, το chills & thrills ένα σούπερ ενισχυμένο μπλε βιολετί, το i'm addicted ένα neon κυανοπράσινο μπλε, το vice versa ένα δροσερό neon lime, το serial shopper ένα έντονο κοραλλί και το sittin' pretty ένα ζωηρό μωβ της λεβάντας!

Αφού επιλέξετε το neon της Essie που σας ταιριάζει, ακολουθείστε το tip της για άψογο αποτέλεσμα: "Για να κάνετε το neon μανικιούρ σας περισσότερο pop, ξεκινήστε με μια στρώση από blanc ως βάση!".