Dream Terra Sun: Αυτό το bronzer κάνει χώρο στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σας!

Dream Terra Sun: Αυτό το bronzer κάνει χώρο στο καλοκαιρινό νεσεσέρ σας!

Δείτε με πόσους τρόπους μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε!

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Maybelline New York δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα των beauty addicts για το καλοκαίρι: το Dream Terra Sun είναι ένα bronzer 2 σε 1, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με περισσότερο από έναν τρόπους!

Η σύνθεσή του αποτελείται από ελαφριές πούδρες που απλώνονται τέλεια στην επιδερμίδα και γίνονται ένα με τον τόνο της, δίνει ένα τέλειο sun kissed εφέ το οποίο μπορείτε μάλιστα να "χτίσετε", ανάλογα με το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας σας. Η έξυπνη ιδέα της Maybelline είναι πως στην ίδια συσκευασία συνδυάζει το bronzer με ένα blush σε κοραλλί ή ροζ αποχρώσεις, ώστε να δίνει ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια στην επιδερμίδα. Τα 2 μέρη της παλέτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν αναμεμειγμένα για ένα ενιαίο bronzed αποτέλεσμα ή ξεχωριστά για φωτοσκιάσεις που "σμιλεύουν" τα χαρακτηριστικά!

Υπάρχει και συνέχεια: το Dream Terra Sun μπορείτε, εκτός από bronzer και blush, να το χρησιμοποιήσετε και ως σκιά! Δώστε βάθος στο βλέμμα χρησιμοποιώντας την μπρονζέ απόχρωση στην εξωτερική γωνία του ματιού ή βάλτε χρώμα στο μακιγιάζ των ματιών σας απ΄λώνοντας την κοραλί ή την ροζ απόχρωση στο κινητό βλέφαρο. Με το Dream Terra Sun και μια μάσκαρα δεν χρειάζεστε τίποτε περισσότερο για το νεσεσέρ του weekend!