Μαθήματα καλοκαιρινών looks από την Estée Lauder και την Bumble&bumble!

Μαθήματα καλοκαιρινών looks από την Estée Lauder και την Bumble&bumble!

Μην τα χάσετε! 

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Instagram γέμισε ομορφιά: η Estée Lauder και η Bumble&bumble συνεργάστηκαν σε ένα super project ομορφιάς με το hashtag #tips&tresses!

Για 5 μέρες, οι δύο εταιρείες παρουσίασαν 5 προτάσεις για hot καλοκαιρινά looks σε μακιγιάζ και χτενίσματα, ανεβάζοντας στο Instagram σχεδόν step by step πώς μπορούμε να τα δημιουργήσουμε, συμβουλές και τα προϊόντα -κλειδί σε κάθε look. Αυτή την εβδομάδα, το project "μεταφέρεται" στην Ελλάδα και σας προτείνουμε να το παρακολουθήσετε γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον!

Την Τετάρτη 21 Μαίου, 19:00- 20:00, και το Σάββατο 24 Μαίου, 12:30- 13:30, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Golden Hall, ο makeup artist της Estee Lauder, Τάκης Μαυριγιαννάκης και ο hair stylist της Bumble&bumble, Χρήστος Μπαϊραμπάς, θα σας δείξουν βήμα βήμα τις τάσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά για καλοκαιρινά looks που κόβουν την ανάσα!

Αν βάλουμε στην εξίσωση τα looks που είδαμε στο Instagram των δύο εταιρειών, τα καλοκαιρινά προϊόντα μακιγιάζ της Estee Lauder, τα προϊόντα-θαύματα της Bumble&bumble και το ταλέντο του Τάκη Μαυριγιαννάκη και του Χρήστου Μπαϊραμπά, Τετάρτη και Σάββατο έχουμε τον πιο όμορφο λόγο να βρεθούμε στο Golden Hall!