Hot news: Ο οίκος Gucci λανσάρει σειρά μακιγιάζ!

Hot news: Ο οίκος Gucci λανσάρει σειρά μακιγιάζ!

Και το πρόσωπο της καμπάνιας είναι έκπληξη! 

Η είδηση ψυθιρίζεται στα πηγαδάκια της beauty industry εδώ και κάμποσο καιρό, και πλέον υπαρχει επίσημη ανακοίνωση: ο οίκος Gucci λανσάρει την πρώτη σειρά μακιγιάζ με την υπογραφή του! Και μάλιστα, για πρόσωπο στις καμπάνιες του, επέλεξε την Charlotte Casiraghi, μούσα του εδώ και αρκετά χρόνια!

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της αγγλικής Vogue, η συλλογή θα αποτελείται από προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο καθώς και πινέλα και προϊόντα προετοιμασίας της επιδερμίδας και την ετοιμάζει σε συνεργασία με τον όμιλο P&G Prestige, με τον οποίο έχει δημιουργήσει και τα 2 best seller αρώματά του, το Gucci Guilty και Gucci Premiere.

"Πραγματικά απολαμβάνω τη σχέση μου με την Frida (Giannini, Creative Director του οίκου Gucci) αυτά τα 4 τελευταία χρόνια και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δουλέψω ξανά μαζί της πάνω σε ένα τόσο ωραίο project" δήλωσε η Charlotte Casiraghi. "Τη θαυμάζω πολύ και ως designer αλλά και για την προσωπικότητά της, είναι μια δυνατή γυναίκα που εμπνέει", συμπλήρωσε.

Λεπτομέρειες για τη συλλογή δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα λανσαριστεί το Σεπτέμβριο σε κάποιες χώρες.