Μεταξένιο σώμα σε λίγα δευτερόλεπτα; Γίνεται!

Μεταξένιο σώμα σε λίγα δευτερόλεπτα; Γίνεται!

Με το εκπληκτικό λάδι σώματος Diadermine Ν˚110 Huile de Beauté! 

Ελάχιστα είναι τα προϊόντα που από τις πρώτες μέρες που θα βρεθούν στα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών γίνονται ανάρπαστα!

Μια τέτοια περίπτωση είναι το ξηρό λάδι σώματος της σειράς Diadermine Ν˚110, μιας εξαιρετικής σειράς φροντίδας που δημιούργησε η Diadermine για να γιορτάσει τα 110 χρόνια που κλείνει φέτος στην υπηρεσία της ομορφιάς! Κάθε μία φόρμουλα αυτής της σειράς περιέχει τουλάχιστον 110 σταγόνες από το εκπληκτικό συμπύκνωμα νεότητας της Diadermine που συνδυάζει 11 ισχυρά αντιρυτιδικά συστατικά, τα οποία καταπολεμούν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκαλύπτουν τη φωτεινότητά της.

Αυτές οι 110 θαυματουργές σταγόνες πρωταγωνιστούν και στο Huile de Beauté, σε συνδυασμό και ευεργετικές βιταμίνες και θρεπτικά έλαια, όπως έλαιο αμυγδάλου, έλαιο Marula και έλαιο καρύδας Macademia. Αν και είναι πλούσιο, αυτό το μεταξένιο λαδάκι απορροφάται σε δευτερόλεπτα και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, ενεργοποιείτια με απαλό μασάζ και καταπολεμά όλα τα σημάδια της γήρανσης (ξηρότητα, απώλεια σφριγηλότητας, θαμπάδα) χαρίζοντας όμορφη, ενυδατωμένη επιδερμίδα την οποία αγκαλιάζει σαν φίνο πέπλο με μια υπέροχη, διακριτική ευωδιά!