Ποιό προϊόν δίνει λάμψη στην επιδερμίδα της Gisele;

Ποιό προϊόν δίνει λάμψη στην επιδερμίδα της Gisele;

Με μία κίνηση! 

Το όνομα Les Beiges είναι ταυτισμένο με την ομορφιά της ομοιόμορφης, φωτεινής, γυμνής επιδερμίδας και αυτή τη σεζόν μεταμορφώνεται σε ένα fluid που γίνεται ένα με τον τόνο του δέρματος χωρίς να το βαραίνει στο ελάχιστο!

beiges1

Αντί να διορθώνει τις ατέλειες, η αέρινη υφή του νέου Les Beiges All-In-One Healthy Glow "λιώνει" στην επιδερμίδα και σαν μια γλυκιά ηλιαχτίδα φωτίζει το πρόσωπο από μέσα, το ενυδατώνει και βελτιώνει την υφή του. Ο συνδυασμός πούδρας και Soft Focus gel απαλύνει τις ανομοιομορφίες στην επιφάνεια της επιδερμίδας και αποκαλύπτει την φυσική της λάμψη, το υαλουρονικό οξύ δίνει άμεση αίσθηση δροσιάς και άνεσης που διαρκεί όλη μέρα, τα εκχυλίσματα από λευκό τριαντάφυλο και βαμβάκι σε συνδυασμό με το SPF 15 εξασφαλίζουν ολοκληρωμένη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και την ρύπανση. Μέσα σε δευτερόλεπτα η επιδερμίδα ηρεμεί, γίνεται απαλή και δείχνει φρέσκια.

Ένα τέτοιο προϊόν είναι ιδανικό τώρα που ανεβαίνει ο υδράργυρος όμως να είστε σίγουρες πως από τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε θα γίνει ο μπαλαντέρ στο νεσεσέρ σας, 365 μέρες το χρόνο- μάλιστα το tube του έχει το κατάλληλο μέγεθος για να γλιστράει και στο πιο μικρό τσαντάκι! Όσο για την ευωδιά του, "ανοίγει" με ζουμερές νότες από λευκό ροδάκινο και παγωμένο καρπούζι ενώ καθώς περνάει η ώρα αποκαλύπτεται η λουλουδάτη καρδιά του, ένα μπουκέτο από γιασεμί, τριαντάφυλλα και white musk στη βάση.