Όχι έναν αλλά τρεις κομμωτές έχει μαζί της η Kim Kardashian στο Παρίσι!

Όχι έναν αλλά τρεις κομμωτές έχει μαζί της η Kim Kardashian στο Παρίσι!

Και ξέρουμε ποιος θα κάνει το νυφικό της χτένισμα! 

Με το σταγονόμετρο μαθαίνουμε πληροφορίες για τον αυριανό γάμο της Kim Kardashian και ιδού τα νεότερα από το ρεπορτάζ του E!online: αυτή τη στιγμή, λοιπόν, η Kim Kardashian έχει μαζί της στο Παρίσι τους 3 αγαπημένους της hairstylists, και σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της έχει επιλέξει εκείνον που θα επιμεληθεί το χτένισμά της τη μεγάλη μέρα- αύριο δηλαδή!

Το όνομα αυτού, Chris McMillan και σίγουρα το έχετε ξανακούσει αρκετές φορές, καθότι είναι ο αγαπημένος hairstylist (και) της Jennifer Aniston! Ο Chris McMillan βρίσκεται κοντά στην Kim Kardashian τα τελευταία τέσσερα χρόνια- είναι εκείνος που την έπεισε να της κάνει αφέλειες το 2012.

Μαζί της είναι επίσης, ο Michael Silver ο οποίος επιμελείται τα μαλλιά της star όλες αυτές τις μέρες που βρίσκεται στο Παρίσι αλλά και η Jen Atikins η οποία δουλεύει πολλά χρόνια με της αδελφές Kardashian και μάλιστα είναι εκείνη η hairstylist που εμπιστεύτηκε η Kim για το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue.

Για να δούμε, λοιπόν, θα αφήσει η νύφη τον Chris McMillan να της κάνει το signature χτένισμά του, δηλαδή sexy, επιμελώς ατημέλητα waves, ή θα προτιμήσει κάτι στυλιζαρισμένο; Brides-to-be ετοιμαστείτε να κλέψετε ιδέες!