Ξέρουμε ποια προϊόντα μακιγιάζ φόρεσε η Blake Lively στο κόκκινο χαλί!

Ξέρουμε ποια προϊόντα μακιγιάζ φόρεσε η Blake Lively στο κόκκινο χαλί!

Στην πρεμιέρα της ταινίας Mr Turner στις Κάννες! 

Η Blake Lively δεν φοβάται να δοκιμάζει διαφορετικά looks και αυτό που επέλεξε για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας Mr Turner ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο μινιμαλισμό και το απαραίτητο glam που προστάζουν οι εμφανίσεις στις Κάννες.

Ο makeup artist της star, και Global makeup artist της L'Oréal Paris, Karim Rahman, αποκ΄λαυψε πώς το δημιούργησε και ποια προϊόντα χρησιμοποίησε:

Με το Colour Riche Eyeliner στην απόχρωση Black Brown τόνισε τα μάτια της Lively και δημιούργησε ένα μαλακό, smoky look. Για να το δουλέψει περισσότερο, χρησιμοποίησε στην εξωτερική γωνία των ματιών τη σκιά Infalliable Eyeshadow, Bronzed Taupe, σε ένα ιριδίζον, καφέ-σοκολατί τόνο. Στη συνέχεια, προτίμησε να μην χρησιμοποιήσει bronzer και διάλεξε ενα ζεστό, μπεζ blush, το True Match Super-Blendable Blush στην απόχρωση Soft Sun. Τέλος, ο Karim Rahman άπλωσε στα χείλη της το Colour Caresse Wet Shine Stain, στην απόχρωση Rose On and On για ένα διάφανο, ελαφρώς glossy πέπλο ροζ χρώματος.

Όλα, βέβαια, από το μακιγιάζ της L'Oréal Paris, με την οποία πριν μερικούς μήνες η Blake Lively υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και πολύ σύντομα θα την δούμε στις καμπάνιες νέω προϊόντων που έρχονται!