Breaking news: Η Gisele είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No5!

Breaking news: Η Gisele είναι το νέο πρόσωπο του Chanel No5!

Ο Brad Pitt είναι παρελθόν! 

Σχεδόν δεν προλάβαμε να γράψουμε για το νέο Les Beiges All-In-One Healthy Glow, την αέρινη υγρή βάση του οίκου Chanel, με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας την Gisele Bundchen, και μόλις μαθαίνουμε πως θα την ξαναδούμε πολύ σύντομα, αυτή τη φορά ως πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel No5!

Είδηση είναι επίσης το γεγονός πως ο γαλλικός οίκος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σκηνοθέτη Baz Luhrmann, ο οποίος ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για το short film του Chanel No5 με την Gisele. Όπως αναφέρει το WWD, τα γυρίσματα θα γίνουν στο προάστειο Hamptons και στη Νέα Υόρκη ενώ το short film θα βγει στον αέρα στο τέλος του 2014.

Ο Baz Luhrmann, ο οποίος σκηνοθέτησε το 2004 το ονειρεμένο short film του αρώματος με την Nicole Kidman, μπαίνει στην ομάδα των διάσημων σκηνοθετών που επέλεξε ο οίκος για να δώσουν τη δική τους οπτική για αυτό το iconic άρωμα, όπως οι Ridley Scott, Luc Besson και Jean-Pierre Jeunet.

Ο Brad Pitt, ο πρώτος άντρας που πρωταγωνίστησε σε καμπάνια γυναικείου αρώματος, φεύγει από το προσκήνιο (προς το παρόν τουλάχιστον) ενώ η Gisele διαδέχεται την Marilyn Monroe, καθώς την προηγούμενη σεζόν ο οίκος Chanel, μέσα από μια καμπάνια που στηρίχτηκε σε σπάνιες φωτογραφίες της star και αδημοσίευτο υλικό, μας θυμισε αυτό που ήδη γνωρίζουμε: ότι είναι η απόλυτη μούσα του θρυλικού αρώματος!

Ας θυμηθούμε το μαγικό short film του Baz Luhrmann για το Chanel No5, με την Nicole Kidman