Αυτό το νερό καθαρισμού της Bioderma είναι το αγαπημένο των top models!

Αυτό το νερό καθαρισμού της Bioderma είναι το αγαπημένο των top models!

Και όχι μόνο! 

Το Sensibio H2O κλείνει φέτος 22 χρόνια που καθαρίζει με τον μεγαλύτερο σεβασμό την ευαίσθητη, δυσανεκτική επιδερμίδα όμως εξακολουθεί να χτυπάει νούμερα-έκπληξη: 1 Sensibio H2O πωλείται κάθε 5 δευτερόλεπτα παγκοσμίως- και αυτό δεν είναι τυχαίο!

Η καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι το μικκυλιακό νερό, ένα υδατοειδές διάλυμα που περιέχει μία μεγάλη συγκέντρωση ήπιων καθαριστικών, μη ιονικών μικκυλίων. Τα μικκύλια μοιάζουν με λεπτά και αόρατα μικροσφαιρίδια που βρίσκονται ελεύθερα στο νερό. Χάρη σε αυτά, το μικκυλιακό νερό συνδυάζει τη δροσερή αίσθηση του νερού και την καθαριστική ιδιότητα του λαδιού, χωρίς όμως ίχνος λιπαρότητας.

Πιο συγκεκριμένα, το μικκύλιο λειτουργεί σαν μαγνήτης που έλκει τους ρύπους και προσκολλώνται στο βαμβάκι. Έτσι, ο καθαρισμός γίνεται με μηχανικό τρόπο, χωρίς να επιβαρύνεται το δέρμα με διαλυτικούς παράγοντες των ρύπων που μπορεί να το ερεθίσουν και έτσι δεν χρειάζεται τρίψιμο ή ξέβγαλμα.

Τα ακόμα καλύτερα νέα; Η Bioderma γιορτάζει τα γενέθλια του Sensibio H2O, φέρνοντας κοντά του άλλα 2 εξειδικευμένα "νερά", το Sebium H2O και το Hydrabio H2O:

- Το Sensibio H2Ο απευθύνεται στο ευαίσθητο δέρμα. Καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ και καταπραΰνει χάρη στην περιεκτικότητα του σε εκχύλισμα cucumis sativus που προσφέρει αντιφλεγμονώδη δράση. Έχει άριστη ανεκτικότητα στο δέρμα και στα μάτια (ουδέτερο PH) και διατηρεί το υδρολιπιδικό φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.

Sebium

- Το Sébium H2O, δημιουργήθηκε ειδικά για το λιπαρό δέρμα ή για δέρμα με τάση ακμής. Χάρη στην κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία Fluidactiv, το Sébium H2O καθαρίζει αλλά και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος ενώ αποτρέπει την πάχυνση του. Παράλληλα, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος που περιέχει, καταπολεμούν τα αίτια της φλεγμονής. Έχει άριστη ανεκτικότητα στο δέρμα και στα μάτια.

Hydrabio

- Το Hydrabio H2O, είναι ιδανικό για ευαίσθητο και αφυδατωμένο δέρμα. Χάρη στην κατοχυρωμένη καινοτομία Aquagenium, το Hydrabio H2O αναπαράγει και ενεργοποιεί τον φυσιολογικό και βιολογικό μηχανισμό ενυδάτωσης του δέρματος, δρα δηλαδή βιομιμητικά, προκειμένου να αποκαταστήσει την ισορροπία του. Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ από το αφυδατωμένο δέρμα επαναφέροντας την άνεση, την απαλότητα και τη λάμψη του. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα από την έντονη αίσθηση τραβήγματος προετοιμάζοντάς το για την εφαρμογή προϊόντων φροντίδας.