Τέλεια Beach Waves και... μακράς διαρκείας!

Τέλεια Beach Waves και... μακράς διαρκείας!

Πώς θα αποκτήσετε το απόλυτο summer look που κρατάει μέχρι 8 εβδομάδες! 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: αυτό το νέο είναι στα top 5 hot news του καλοκαιριού!

Αν λατρεύετε τα beach waves, μπορείτε με μία μόνο επίσκεψη στο κομμωτήριο να αποκτήστε το απόλυτο look και μάλιστα να το κρατήσετε σχεδόν για όλο το καλοκαίρι! Πώς; Η L'Oreal Professionnel για πρώτη φορά δημιουργεί μια νέα υπηρεσία styling στο κομμωτήριο, την Beach Waves, η οποία προσφέρει τέλεια κυματιστά μαλλιά παραλίας με διάρκεια έως και 8 εβδομάδες!

Η καινοτομική & αποκλειστική σύνθεση αυτής της υπηρεσίας βασίζεται στη νέα αναλογία THIO/DITHIO, που δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα με απαλότητα και ανάλαφρο όγκο στα waves, επιταχύνει την διαδικασία και παράλληλα αναδομεί την τρίχα με απόλυτο σεβασμό από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Μάλιστα είναι τόσο "ευγενική" με τα μαλλιά, που είναι συμβατή ακόμα και με ξανοιγμένα, ταλαιπωρημένα μαλλιά.


Αφού φύγετε από το κομμωτήριο με το τέλειο Beach Look το μόνο που έχετε να κάνετε για να διατηρήσετε τον όγκο και την υφή του για τις επομενες εβδομάδες είναι μια πανεύκολη διαδικασία στο σπίτι:

- Λούστε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο σαμπουάν περιποίησης της σειράς Série Expert που θα σας συστήσει ο κομμωτής σας.

- Ξεμπλέξτε τα μαλλιά με μια χτένα με πλατιά δόντια και σκουπίστε με μια πετσέτα. Χωρίστε τα σε 6 με 8 τμήματα. Δημιουργήστε κότσους, στριφογυρίζοντας τις φαρδιές τούφες και τοποθετήστε τσιμπιδάκια. Στη συνέχεια φορέστε το ειδικό φιλέ που θα σας δώσει ο κομμωτής σας και στεγνώστε με το πιστολάκι, με ψυχρό αέρα, για να "διαμορφώσετε" τους κυματισμούς.

- Εφαρμόστε το νέο spray Tecni.ART BEACH WAVES – ένα spray υφής με αλάτι που εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους μαλλιών χαρίζοντας mat αποτέλεσμα με υφή για κυματιστά μαλλιά παραλίας.

LP

Όλα αυτά τα απαραίτητα για τη συντήρηση του Beach Look στο σπίτι, θα τα βρείτε στο ολοκληρωμένο set Beach Waves που προορίζεται για χρήση στο σπίτι και περιλαμβάνει το spray Beach Waves της σειράς Wild Stylers της Tecni.ART, μια χτένα με πλατιά δόντια και ένα ειδικό φιλέ ενάντια στο φριζάρισμα.