Σβήστε τις ραγάδες με τη δύναμη της φύσης!

Σβήστε τις ραγάδες με τη δύναμη της φύσης!

Η Bioten έρχεται με μια έξυπνη φόρμουλα! 

Πίσω από κάθε φόρμουλα της Bioten βρίσκονται τα πιο ευεργετικά και δραστικά φυσικά συστατικά- το ίδιο, βέβαια, ισχύει και στην σειρά Bodyshape, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα στοχευμένης δράσης για άψογη σιλουέτα!

Νέα αφιξη, η Κρέμα κατά των Ραγάδων, η οποία περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών για αποτελεσματική δράση ενάντια σε υπάρχουσες ραγάδες ενώ παράλληλα εμποδίζει τη δημιουργία νέων. Το Lipofirm, το σύμπλεγμα φυσικών συστατικών που περιέχει, επαναφέρει τη δομή του κολλαγόνου βελτιώνοντας τον τόνο και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η Biomarine Elastin (ελαστίνη θαλάσσιας προέλευσης) διεγείρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος μέσω των αμινοξέων και πεπτιδίων που περιέχει και τα οποία αποτελούν απαραίτητα συστατικά για την ποιότητα της δομής της επιδερμίδας.


Με συστηματική χρήση θα διαπιστώσετε πως οι ώριμες ραγάδες στην κοιλιακή χώρα μειώνονται ορατά, αποχρωματίζονται ενώ το δέρμα γίνεται αισθητά πιο ελαστικό και σφριγηλό, με αποτέλεσμα να προλαμβάνεται η εμφάνιση νέων ραγάδων! Το ακόμα καλύτερο: είναι ιδανικό για χρήση και από εγκύους!


Απλώστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές ή σε περιοχές που τείνουν να εμφανίσουν ραγάδες (κοιλιακή χώρα, στήθος, μηροί και γλουτοί) μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Για ορατά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το για τουλάχιστον 1 μήνα- ή, ακόμα καλύτερα, εντάξτε το στο καθημερινό πρόγραμμα φροντίδας του σώματός σας!


Η Κρέμα κατά των Ραγάδων της σειράς BODYSHAPE