Αυτό το eyeliner είναι πολύ καλό για να'ναι αληθινό!

Αυτό το eyeliner είναι πολύ καλό για να'ναι αληθινό!

Κι όμως, είναι! 

Το eyeliner είναι στα top 3 αγαπημένα προϊόντα των beauty addicts- φανταστείτε πως τα tutorials στο Youtube φτάνουν τα 5 εκατομμύρια!

Όμως μετά από αυτό το νέο, πάμε στοίχημα πως δεν θα χρειαστεί να ξαναψάξετε συμβουλές για τη σωστή εφαρμογή του gel eyeliner- διότι η εφαρμογή του είναι τόσο απλή που γίνεται με... δεμένα χέρια!

Πριν λίγες μέρες η Benefit μας παρουσίασε το καινούριο της masterpiece που έχει κάνει το μεγαλύτερο beauty buzz αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, διότι είναι το πρώτο gel liner που αγκαλιάζει τις βλεφαρίδες! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ονομάζεται they're real! push-up liner και η ιδέα για την δημιουργία του προέκυψε από την εις άτοπον επαγωγή. Η δημιουργική ομάδα της Benefit έψαξαν πολύ το θέμα, βασίστηκαν και σε προσωπικές τους εμπειρίες και κατέληξαν ότι εκεί έξω δεν υπάρχει το ιδανικό προϊόν για να κάνεις την τέλεια γραμμή στα μάτια. Τα ξύλινα μολύβια ματιών είναι σκληρά και δύσκολα, τα gel eyeliner σε βαζάκι απαιτεί δεξιοτεχνία με το πινέλο, τα μαρκαδοράκια eyeliners στέγνωναν πολύ γρήγορα.. "Και έτσι δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό eyeliner που δεν παρουσιάζει κανένα από αυτά τα προβλήματα! είπε η Julie Bell, Αντιπρόδρος Global Marketing της Benefit Cosmetics.


Γιατί το they're real! push-up liner θα αλλάξει τη ζωή σας:

1. Η ματ, μαύρη φόρμουλά του διαρκεί πολύ και είναι αδιάβροχη

2. Είναι φόρμουλα Gel αλλά σε στυλό

3. Η πρωτοποριακή τεχνολογία AccuFlex αγκαλιάζει τη γραμμή του βλεφάρου από άκρη σε άκρη. « Η πελάτισσα μπορεί να αντιληφθεί την πρωτοπορία πριν καν δοκιμάσει το eyeliner απλά κοιτόνταν το!» εξηγεί η Julie Bell. «Τα άλλα eyeliners έχουν στενές μύτες. Η μαλακιά AccuFlex μύτη είναι η μόνη που είναι φαρδιά με κλίση και επίπεδη, η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ευελιξία που επιτρέπει ανάλαφρη γραμμή και στη σταθερότητα, με αποτέλεσμα τον εξαιρετικό έλεγχο! Στην πραγματικότητα χρειάστηκαν πάνω από 5 χρόνια καθημερινής δουλειάς στα εργαστήρια στην Ιαπωνία και δοκιμών σε όλο τον κόσμο για την τελειοποίηση του».

4. Και κάτι ακόμα για την ειδικά σχεδιασμένη μύτη του: μπορείς να πας πολύ κοντά στην γραμμή των βλεφάρων και είναι τόσο μαλακή ώστε να γλιστρά κατα μήκος του βλεφάρου. Και μάλιστα με κάθε γύρισμα της μιας άκρης του στυλό, βγαίνει με ακρίβεια η δόση του προϊόντος που χρειάζεστε, ούτε περισσότερη, με κίνδυνο να κάνετε μουτζούρες, ούτε λιγότερη ώστε να παλεύετε να ενώσετε τη γραμμή σωστά!

Το νέο they're real! push-up liner -καθώς και όλα τα προϊόντα της Benefit- θα το βρείτε αποκλειστικά στα Sephora!