Highlighter και BB Cream μαζί!

Highlighter και BB Cream μαζί!

Έρχεται από την Estée Lauder και δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο! 

Το όνομα Double Wear είναι γνωστό στις beauty addicts ως ένα απο τα best selling makeup στον πλανήτη της ομορφιάς, με την υπογραφή της Estee Lauder.

Τον Ιούνιο, το Double Wear έρχεται σε μια νέα εκδοχή: Highlighter ενισχυμένο με ιδιότητες BB Cream! Ναι, σωστά διαβάσατε, το νέο Double Wear Brush-On-Glow BB Highlighter δίνει άμεση και διαρκή ακτινοβολία, και ενυδάτωση, είναι ένα highlighter που φωτίζει και καλύπτει, διαχέοντας το φως και ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση ατελειών για πολλές ώρες.

concealer

Αυτό το σούπερ σταθερό concealer δημιουργεί στη στιγμή ένα άψογο, φωτεινό αποτέλεσμα που διαρκεί ως και 8 ώρες. Αξιοποιώντας Φωτο-οπτική Τεχνολογία, η περιποιητική του σύνθεση φωτίζει τις σκιές, συμβάλλοντας στην εξάλειψη της κούρασης και των μαύρων κύκλων, ενώ τονίζει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τι συνδυάζει η έξυπνη σύνθεσή του: Ενυδατικά συστατικά, όπως γλυκερίνη, για άμεση αναπλήρωση και δέσμευση της υγρασίας που δίνει απαλότητα στην επιδερμίδα και την αναζωογονεί σε δευτερόλεπτα, μία ιριδίζουσα πούδρα που δεσμεύει και ανακλά το φως, σβήνοντας έτσι τις σκιές και αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσεκτικά επιλεγμένα μικρομόρια που αντανακλούν τέλεια το φως, καμουφλάροντας με αυτό τον τρόπο τυχόν ατέλειες.

Αυτό το highlighter δεν "κάθεται" στις γραμμές του προσώπου, δίνει αναλλοίωτο χρώμα, δεν περιέχει άρωμα, είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένο και θα το βρείτε σε μία απόχρωση γενικής κάλυψης για όλες τις επιδερμίδες που δίνει ζωηρό, φωτεινό αποτέλεσμα, καθώς και επτά άλλες αποχρώσεις λάμψης που διορθώνουν και εξαλείφουν τις ατέλειες.