Shiseido Zen Sun: Το άρωμα που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Shiseido Zen Sun: Το άρωμα που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Η φετινή καλοκαιρινή εκδοχή του Zen παίζει σε ρυθμούς neon! 

Η σχέση της Shiseido με την μαγεία του αρώματος και την επίδρασή του στη διάθεσή μας μετράει σχεδόν 100 χρόνια και η ιστορία αυτή έχει πολύ ενδιαφέρον.

Για τις Γιαπωνέζες του 1900, το άρωμα είχε πάντα "ετικέτα" Γαλλική- μέχρι που ο γιος του ιδρυτή της Shiseido, Shinzo Fukuhara αποφάσισε να δημιουργήσει αρώματα φτιαγμένα από λουλούδια, τα έβαλε σε κομψά γυάλινα βαζάκια και μονοπώλησε το ενδιαφέρον των κυριών! Το 1921 η Shiseido είχε ήδη λανσάρει 21 επιτυχημένα αρώματα στην αγορά και οι ιστορικοί τα θεωρούν τα πρώτα, αυθεντικά γιαπωνέζικα αρώματα.

Zen Sun Men2

Ανάμεσα στα best selling αρώματα που ακολούθησαν είναι και το Zen, που "παραδοσιακά" κάθε καλοκαίρι έρχονται σε διαφορετικές εκδοχές, που φωτίζουν μια ιδιαίτερη πλευρά του original Zen. Το γυναικείο Zen Sun, είναι ένα λαμπερό κοκτέιλ από περμαγόντο και μάνγκο, που φιλοξενείται στο κλασικό τετράγωνο, γυάλινο μπουκάλι σε neon ροζ. Όσο για το αντρικό, το Zen Sun Men, είναι μια μοντέρνα, δροσερή εκδοχή, με νότες εσπεριδοειδών, παγωμένη μέντα και αρρενωπά ξύλα- ένα ελιξίριο που φιλοξενείται σε neon μπλε μπουκάλι.

Όμως η επιλογή των χρωμάτων δεν είναι τυχαία: το ροζ επιλέχθηκε από την Shiseido γιατί είναι το χρώμα που συμβολίζει την αγάπη και ξυπνά συναισθήματα τρυφερά, συμβολίζει την ομορφιά, είναι θηλυκό και δημιουργεί μια γλυκιά αισθηση ηρεμίας. Το μπλε του αντρικού αρώματος είναι το χρώμα της έμπνευσης, της ειλικρίνειας, της πνευματικότητας, της γαλήνης και της δημιουργίας και σε συνδυασμό με την ευωδιά του αρώματος, τονώνει μοναδικά τις αισθήσεις!