Αυτή είναι η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Gucci!

Αυτή είναι η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Gucci!

Οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν από την Creative Director του οίκου

Πριν λίγο καιρό ανακοινώθηκε πως ο οίκος Gucci είναι σχεδόν έτοιμος για το λανσάρισμα της πρώτης σειράς μακιγιάζ με την υπογραφή του και πως το πρόσωπο της καμπάνιας θα είναι η Charlotte Casiraghi.

Χθες, η Frida Giannini, Creative Director του οίκου μίλησε στο site WWD - από το οποίο και η φωτό με κάποια από τα προϊόντα της συλλογής- και εξήγησε πως όλη η ιδέα ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν καθώς πάντα ήθελε να δημιουργήσει μια σειρά καλλυντικών για τον οίκο Gucci.

"Ως γυναίκα φυσικά και δοκίμασα κάθε ένα προϊόν και κάθε απόχρωση που δημιουργήσαμε", είπε η Frida Giannini, προσθέτοντας πως ψάχνει μετά μανίας να βρεί την κατάλληλη παλέτα χρωμάτων, μία πρόκληση στην οποία ανταποκρίθηκε κάνοντας έρευνα στα αρχεία του οίκου και σε mood boards για να βρεί έμπνευση, καθώς και σε φωτογραφίες αγαπημένων style icons όπως η Lauren Hutton, η Jerry Hall, η Jane Birkin και η Veruschka.

"Το μακιγιάζ είναι ένα κομμάτι του σύμπαντος ενός πολυτελούς οίκου μόδας και σίγουρα είναι το φυσικό επόμενο βήμα για τον Gucci", είπε η Frida Giannini και περιμένουμε με ανυπομονησία το ταξίδι στο σύμπαν της ομορφιάς που μας ετοίμασε ο ιταλικός οίκος.