Φτιάξτο μόνη σου: Θαυματουργή μάσκα μαλλιών με 2 υλικά!

Φτιάξτο μόνη σου: Θαυματουργή μάσκα μαλλιών με 2 υλικά!

Δοκιμασμένη από τα μοντέλα της Victoria's Secret! 

Μαλλιά βαμμένα, ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες και εργαλεία styling... Η Martha Hunt, Άγγελος της Victoria's Secret, ξέρει από πρώτο χέρι τι σημαίνει μαλλιά που υποφέρουν καθημερινά, όμως έχει τον δικό της τρόπο για να επανορθώνει το κακό, και τον αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Και μάλιστα, είναι τόσο απλός που μας έβαλε στην κουζινα να τον δοκιμάσουμε για να καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα: πως πράγματι δίνει το φιλί της ζωής στα μαλλιά!

"Έχω μια φυσική μάσκα μαλλιών που λατρεύω. Την φτιάχνω με ασπράδια αυγών και ελαιο δεντρολίβανου, γιατί τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται από τη βαφή και τα εργαλεία styling που δουλεύουν σε υψηλές θερμοκρασίες", είπε το διάσημο μοντέλο.

Πώς θα την ετοιμάσετε: Χτυπήστε σε ένα μπωλ τα ασπράδια από 2 αυγά και προσθέστε 4 σταγόνες έλαιο δεντρολίβανου. Αναμείξτε τα υλικά και απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας, από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά και ξεβγάλετε με χλιαρό νερό.

Οι πρωτείνες που έχουν τα ασπράδια τρέφουν τις ρίζες και βοηθούν στην ανάπτυξή τους. Επιπλέον, τα λιπαρά οξέα και οι βιταμίνες, επανορθώνουν τις φθορές της τρίχας και επαναφέρουν τη λάμψη της. Το έλαιο δεντρολίβανου χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια ως βασικό συστατικό σε θεραπείες που ενεργοποιούν την ανάπτυξη της τρίχας, οπότε ο συνδυασμός αυτών των 2 συστατικών δεν μπορεί παρά να δώσει υγεία, δύναμη και λάμψη στα μαλλιά!