Πώς μακραίνει τα μαλλιά της η Jennifer Lawrence;

Πώς μακραίνει τα μαλλιά της η Jennifer Lawrence;

Tips από την hair stylist της star

Η Jenny Cho, διάσημη hair stylist του Hollywood και αγαπημένη της Jennifer Lawrence, αποκάλυψε στο Harpers Bazaar με ποιον τρόπο η star μακραίνει τα μαλλιά της. Αν είστε σε παρόμοια διαδικασία, οι συμβουλές της θα σας φανούν πολύ χρήσιμες - ρίξτε μια ματιά!

- Στην καρέκλα του κομμωτή σας: "Δεν θέλετε να κοντύνει τα μαλλιά σας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ζητήστε του, λοιπόν, να κόψει ελάχιστα τα μαλλιά στον αυχένα σας και να ελαφρύνει τα υπόλοιπα, στην κορυφή του κεφαλιού, τα πλαϊνά και πίσω, χωρίς να πειράξει το μήκος τους. Αυτο θα χρειαστεί να το επαναλαμβάνετε αρκετά συχνά ώστε να είναι πολύ εύκολο το styling για εσάς στο σπίτι".

- Στόχος είναι: "Μετά το κομμωτήριο να μπορείτε να ξυπνάτε το πρωί, να απλώνετε λίγη κρέμα styling στις άκρες και να είστε έτοιμη!", λέει η hair stylist.

- Καθώς τα μαλλιά σας μακραίνουν... "Θα μπορείτε να πειραματίζεστε με το στυλ τους, να ψάχνετε διαφορετικούς τρόπους να τα χτενίσετε, μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Αυτό έκανα με τα μαλλιά της Jennifer Lawrence στην περιοδεία για την ταινία Hunger Games- δοκίμασα πολλά διαφορετικά στυλ. Παίξτε με αξεσουάρ μαλλιών και φουρκέτες- είναι πολύ πρακτικά σε αυτό το στάδιο και είναι fun".

- Τα προϊόντα styling είναι βασικά: "Τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών, τα εργαλεία και οι βούρτσες είναι πολύ σημαντικά καθώς μακραίνετε τα μαλλιά σας. Επενδύστε σε ένα καλό πιστολάκι, ένα σίδερο ισιώματος και μια πλατιά βούρτσα".

- Δοκιμάστε τα layers: "Καθώς τα μαλλιά σας θα έχουν φτάσει σχεδόν στο μήκος του καρέ, ζητήστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει layers ώστε τα μαλλιά σας να έχουν κίνηση. Απλώστε αφρό για να αναδείξετε την υφή των μαλλιών σας κατά το styling ή ψεκάστε τα με λίγο spray για beach look".