Αυτά είναι τα νέα χτενίσματα που πρέπει να πείσεις τον καλό σου να υιοθετήσει!

Αυτά είναι τα νέα χτενίσματα που πρέπει να πείσεις τον καλό σου να υιοθετήσει!

Μην τον παραμελείς!

Τα ανδρικά μαλλιά που προτείνονται για τη νέα σεζόμ με ελάχιστες εξαιρέσεις δεν ξεφεύγουν από τη φίνα διαχρονικότητα. Τα νέα hair looks όπως παρουσιάστηκαν στα διεθνή catwalks κρατούν καλά τις ισορροπίες ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο.

ΜΑΚΡΙΕΣ ΦΡΑΤΖΕΣ
Οι φράντζες φέτος αποκτούν λίγο περισσότερο μήκος τονίζοντας περισσότερο αρρενωπά πρόσωπα με γωνίες. Με κλήση στο πλάι ή χωρίς, σε σπαστά ή ίσια μαλλιά αποτελούν must επιλογή.

SLEEK & CHIC
Κομψό και διαχρονικό αυτό το λουκ συνδυάζετε φέτος από πολλούς διάσημους οίκους μόδας άλλοτε με εκκεντρικά και άλλοτε με πιο κλασικά outfit.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΛΑΣΙΚΟ
Ταιριάζει περισσότερο σε πρόσωπα με γωνίες και δυναμικό attitude. Αυτός ο όγκος προτιμάτε κυρίως από άνδρες που επιλέγουν αυστηρές γραμμές και κλασικές φόρμες στο ντύσιμό τους.

ΑΣΥΜΜΕΤΡΑ ΜΗΚΗ
Έντονες μύτες γύρω από το πρόσωπο και τολμηρές αποχρώσεις δίνουν στα ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά απόλυτα μοντέρνο χαρακτήρα.

ROCK MY WORLD
Τα μακριά μαλλιά δεν λείπουν ποτέ από τα διεθνή catwalk. Για άλλη μια σεζόν παρουσιάζονται ίσια και ελαφρώς ατημέλητα προσδίδοντας sexy χαρακτήρα σε casual και επίσημα outfit.

Διαβάστε ακόμη:

Έρχεται: Ο διαγωνισμός Makeup Masters 2014 της Sephora!