Χρυσή κυριαρχία στο μακιγιάζ! Αυτό το καλοκαίρι τολμήστε το

Χρυσή κυριαρχία στο μακιγιάζ! Αυτό το καλοκαίρι τολμήστε το

Η τάση στο make up που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Στα μάτια
Φέτος η χρυσή σκιά γίνεται απαραίτητο συστατικό για το νεσεσέρ μας και μας συνοδεύει στα πιο hot πάρτι της χρονιάς. Χρησιμοποιήστε την βάφοντας όλο το κινητό βλέφαρο, ή μόνο τις εσωτερικές γωνίες του ματιού δημιουργώντας λαμπερό αποτέλεσμα. Για να μετατρέψετε το μακιγιάζ σας σε βραδινό με μία μόνο κίνηση, εφαρμόστε πάνω από τη σκιά σας χρυσά glitters. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Στα χείλη
Λίγη χρυσή λάμψη είναι αυτή που θα σας καθιερώσει και θα σας κάνει να τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας σαν μαγνήτης. Χρησιμοποιήστε ένα λαμπερό λιπ γκλος με χρυσή λάμψη πάνω από ένα μπεζ κραγιόν και αποκτήστε τα πιο θελκτικά χείλη. Για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, βάψτε τα χείλη σας στην απόχρωση που επιθυμείτε και έπειτα φιλήστε πάνω σε χαρτομάντιλο που θα έχετε σκορπίσει λίγα χρυσά glitters.

Στα ζυγωματικά
Λίγη ή και αρκετή λάμψη ποτέ δεν έβλαψε καμία. Όσο πιο λαμπερό είναι το μακιγιάζ σας τόσο πιο εντυπωσιακά μοιάζουν τα χαρακτηριστικάσας. Μη φοβάστε λοιπόν να δώσετε λίγη χρυσή λάμψη στα μήλα εφαρμόζοντας λίγη ενυδατική κρέμα με χρυσό χρώμα, ή λίγη πούδρα με χρυσή λάμψη πάνω από το ρουζ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά τα προϊόντα μακιγιάζ φόρεσε η Kim Kardashian στο γάμο της!