Τι ανάγκη έχει η επιδερμίδα σας σε ενυδάτωση;

Τι ανάγκη έχει η επιδερμίδα σας σε ενυδάτωση;

Η La Roche-Posay προτείνει δύο διαφορετικές, σούπερ δροσερές φόρμουλες! 

Η πιο βασική ανάγκη της επιδερμίδας, η ενυδάτωση, δεν θα μπορούσε να μην μπει στο μικροσκόπιο των ερευνητών της La Roche-Posay, οι οποίοι δημιούργησαν 2 φόρμουλες για να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει.

O μοναδικός συνδυασμός επιλεγμένων δραστικών συστατικών, στην απολύτως απαραίτητη συγκέντρωση και οι μοναδικές υφές της Hydreane Legere (ενυδατική φροντίδα για το ευαίσθητο δέρμα πλούσια σε φυσικό Ιαματικό Νερό) και της Hydraphase Intense Legere (φροντίδα εντατικής ενυδάτωσης και λάμψης με κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος), προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση και μετατρέπουν την καθημερινή ενυδάτωση σε μια συναρπαστική εμπειρία φροντίδας, προσαρμοσμένη σε κάθε ανάγκη δέρματος.

HYDREANE

Έτσι, η Hydreane Legere είναι η ιδανική πρόταση ενυδάτωσης για την ευαίσθητη επιδερμίδα καθώς προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και απαλότητα στο ευαίσθητο δέρμα, έχει αγνή σύνθεση πλούσια σε φυσικό Ιαματικό νερό της La Roche-Posay που έχει αποδεδειγμένη καταπραϋντική, αντιοξειδωτική και αντιερεθιστική δράση και είναι μια μινιμαλιστική σύνθεση ιδανική για το ευαίσθητο και ατοπικό δέρμα.

HYDRAPHASE

Όσο για την Hydraphase Intense Legere, είναι η πρόταση της La Roche-Posay για 24ωρη ενυδατωση και λάμψη. Έχει ενισχυμένη σύνθεση με Κλάσματα Υαλουρονικού Οξέος για τριπλή δράση, ώστε να εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα, να διαχέει νερό και να το συγκρατεί εκεί για περισσότερο χρόνο αλλά και να αναδεικνύει τη λάμψη της επιδερμίδας και να της χαρίζει πολύτιμη ελαστικότητα. Στα plus και η καινοτόμος συσκευασία της, αεροστεγής για την προστασία της σύνθεσης, διαφανής, με εσωτερική θήκη για να αξιοποιείται όλη η ποσότητα του προϊόντος!