5 καλοκαιρινά beauty tips από έναν Άγγελο της Victoria's Secret!

5 καλοκαιρινά beauty tips από έναν Άγγελο της Victoria's Secret!

Απλά και ενδιαφέροντα! 

Τι κιαν ξαναβγάλαμε τα ζακετάκια από την ντουλάπα, εμείς συνεχίζουμε σε καλοκαιρινό mode για να ξορκίσουμε αυτή την διεστραμμένη διάθεση του καιρού!

Και τι καλύτερο, από το να διαβάζουμε μυστικά για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά από πανέμορφες υπάρξεις, όπως η Candice Swanepoel, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Victoria's Secret, τα οποία αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο site της Vogue. Hint: Το αγαπημένο της λάδι σώματος είναι και αγαπημένο της Kim Kardashian- και ήρθε πριν λίγους μήνες στην Ελλάδα!

1. "Η αντηλιακή προστασία είναι πολύ σημαντική για μένα. Το πρόσωπό μου καίγεται και δεν είναι καθόλου ωραίο! Η facialist που εμπιστεύομαι μου έδωσε ένα πολύ ισχυρό αντηλιακό και το φοράω κάθε μέρα, είτε έχει ήλιο είτε όχι.

2. Πάντα έχω σε ένα νεσεσέρ τα αγαπημένα μου προϊόντα ώστε να είναι έτοιμο να το πάρω μαζί μου στα ταξίδια. Έχω τα προϊόντα που πάντα χρειάζομαι: ένα καθαριστικό για το πρόσωπο, toner, ενυδατική, αντηλιακό και body oil- λατρεύω το Bio Oil.

2. Επειδή πηγαίνω συνέχεια στη θάλασσα, χρησιμοποιώ πολλά διαφορετικά έλαια και conditioner στα μαλλιά μου. Στην Βραζιλία είναι πολύ φυσιολογικό να πάρεις τα προϊόντα μαζί σου και να χτενιστείς στην παραλία, πολλοί βάφουν και τα μαλλιά τους εκεί... Οπότε παίρνω όλα τα treatments μαζί μου στην παραλία.

4. Όταν κάνω διακοπές προσπαθώ να μην βάφομαι. Όταν βγαίνω ή πηγαίνω σε συναυλία ή κάτι τέτοιο, βάζω λιγο blush και μάσκαρα- αλλα προσπαθώ να το κρατήσω μίνιμαλ.

5. Τα καθισματάκια είναι η καλύτερη γυμανστική! Ακόμα και όταν είμαι διακοπές, και δεν μπορώ να γυμναστώ όπως θέλω, κάνω 10 καθίσματα και νιώθω καλύτερα. Το ιδανικό είναι να κάνεις το κάθισμα και όταν ανεβαίνεις να πιέζεις δυνατά- έτσι γίνεται δουλειά."