Η Kate Moss μεταμορφώνεται σε Brigitte Bardot!

Η Kate Moss μεταμορφώνεται σε Brigitte Bardot!

Και μάθαμε τα προϊόντα για να αντιγράψετε το look! 

Η σειρά Couture Styling της Kérastase άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στο styling αφενός με τις φόρμουλες που μας λύνουν τα χέρια για να δημιουργούμε τα πιο trendy looks σαν επαγγελματίες, αφετέρου με την μούσα της, την Kate Moss που αφήνει την μοναδική αύρα της σε κάθε καμπάνια!

"Μπορώ να αλλάζω διάθεση και προσωπικότητα απλά αλλάζοντας χτένισμα" είπε η Kate Moss σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Style.com. "Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζω χρώμα", συμπλήρωσε.

kate2

Στην καινούρια καμπάνια της για την Kerastase, η Kate Moss αφήνεται στα χέρια του αγαπημένου της hair expert και artistic director της μάρκας, Luigi Murenu, και εκείνος την μεταμορφώνει σε ένα από τα μεγαλύτερα beauty icons, την Brigitte Bardot. Δεξί του χέρι, τα 3 νέα προϊόντα Couture Styling, η Laque Noire για τέλειο φινίρισμα, το spray V.I.P., ένα ξηρί σαμπουάν που δίνει υφή στην τρίχα και το Baume Double Je, ένα balm για διαμόρφωση- προϊόντα που δημιουργήθηκαν για θηλυκά, μη στυλιζαρισμένα χτενίσματα, όπως εξηγεί ο ειδικός.

"Η Kate Moss είναι η Brigitte Bardot του σήμερα. Είναι η επιτομή της ελευθερίας που κάθε γυναίκα επιθυμεί" είπε ο Luigi Murenu- και, τουλάχιστον, το χτένισμά της μπορούμε να το αντιγράψουμε με άνεση!